четвер, 17 лютого 2011 14:20

Ізраїль направляє до України нового посла

Ізраїль направляє до України нового посла

Новим послом Ізраїлю в Україні буде Реувен Дінель. Його кандидатуру на посаду посла в Україні схвалив уряд Ізраїлю. Раніше кандидатура Дінеля була схвалена Вищою державною комісією з кадрових призначень у держсекторі та узгоджена з офіційним Києвом. МЗС Ізраїлю направляє в Україну офіційний запит на акредитацію Дінеля.

Дінель працюватиме на новій посаді з цього літа. Змінить Зіну Калай-Клайтман. Вона очолювала посольство Ізраїлю в Україні ще з 2007 року.

Як повідомили в кабміні Ізраїлю, зазвичай посла направляють до країни на три роки, а Калай-Клайтман перебуває в цьому статусі майже півтора терміну. Вона третя поспіль жінка-посол, яка представляє Ізраїль в Україні. Тепер це місце посяде чоловік.

Дінель репатріювався з Литви до Ізраїлю 1969 року в 12-річному віці. Протягом останніх семи років обіймає посаду заступника гендиректора управління портів (при міністерстві транспорту) з міжнародного співробітництва. Також був керівником робочої групи з просування співробітництва з Україною в транспортній галузі.

За матеріалами: IzRus, Київ єврейський

Зараз ви читаєте новину «Ізраїль направляє до України нового посла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути