понеділок, 27 грудня 2010 11:14

Янукович буде призначати на керівні посади "силовиків" - експерт

Янукович буде призначати на керівні посади "силовиків" - експерт

Призначення Віталія Захарченка головою Державної податкової адміністрації може свідчити про його близькі зв'язки із високопоставленими представниками влади.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав політолог Михайло Басараб.

"З іншого боку, у нас це чергове призначення представників міліції на високі посади. Мене цей момент певною мірою засмучує. У мене виникає питання, чи не будує Янукович міліцейську державу. Адже ставка робиться на представників силових відомств. Їх будуть призначати на керівні посади в різних державних установах. Цілком зрозуміло, навіщо це робиться. Міліціонери – люди дисципліновані, за певною командою вони будуть виконувати поставлені перед ними завдання, не дивлячись на особисті переконання", - зазначив він.

За словами Басараба, Янукович почуває себе дискомфортно в ролі політичного діяча.

"Це показала навіть історія в Івано-Франківську, коли в нього влучили яйцем. Зверніть увагу, скільки міліціонерів супроводжують події, в яких бере участь президент. З першого дня перебування його на посаді міліція під час мітингів опозиції старанно відтісняла людей, щоб вони хоча б на кілометр не наблизились до Януковича. Очевидно, у нього є певні фобії чи побоювання", - наголосив політолог.

Зараз ви читаєте новину «Янукович буде призначати на керівні посади "силовиків" - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути