четвер, 09 серпня 2007 17:50

Кучма святкує день народження на Сардинії

9 серпня другий президент України Леонід Кучма відсвяткував своє 69-річчя на Середземному морі. Для цього він відправився на італійський острів Сардинія.

— Он отмечает день рождения в кругу близких друзей и родственников. Также там присутствует экс-президент Польши Александр Квасневский, — говорить прес-секретарка Кучми Ольга Туній. — Это просто круг друзей. Квасневский там тоже не как официальное лицо, а как друг.

День народження разом з Кучмою святкували його дружина Людмила Миколаївна, донька Олена Франчук, зять — мільярдер Віктор Пінчук і внуки — Катя та Роман.

А от першого українського президента Леоніда Кравчука іменинник до себе на свято не запросив. Тому Леонід Макарович привітав Кучму лише по телефону.

А нинішній президент Віктор Ющенко надіслав вітальну телеграму й відправив Леоніду Даниловичу букет квітів. Про це повідомила прес-секретар президента Ірина Ваннікова.

На Сардинію Кучма прилітає уже втретє. Це один з найкращих світових курортів. Для проживання там можна орендувати як номер у готелі, так і вілу біля самого моря.

На цей острів приїжджають відпочити найбагатші та найвпливовіші люди світу. Адміністрація дбає, щоб на території не було рядових відпочивальників і журналістів.

За два тижні на Сардинії у п"ятизірковому готелі треба заплатити від 5 і до 20 тис. євро.

Зараз ви читаєте новину «Кучма святкує день народження на Сардинії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути