понеділок, 08 жовтня 2007 18:06

Комуністи хочуть Генпрокуратуру, МВС та Нацбанк

Минулої неділі лідер компартії Петро Симоненко, 55 років, заявив, що вони готові працювати в уряді Юлії Тимошенко.

— У залежності від того, які це посади, який рівень свобод отримаємо, тоді ми готові розглядати таку можливість, — сказав він.

Головний комуніст назвав декілька посад, на які претендуватиме його партія. Це — Генпрокуратура, Міністерство внутрішніх справ, Рахункова палата або Нацбанк.

— Ми готові працювати в уряді, якщо буде надана можливість контролювати владу цими посадами, — підтверджує слова Симоненка один із лідерів Компартії Олександр Голуб, 40 років.

Однак додає, що за нинішніх умов це нереально. Із ним погоджується 34-річний "бютівець" Олег Ляшко. Він запевняє, що в уряді лідерки БЮТу комуністи не отримають нічого.

— Ми вже бачили, як вони працювали на посаді міністра МВС та Генпрокуратури в тридцятих роках минулого століття. Якщо допустити їх до цих посад, то вони половину країни перестріляють і пересаджають, — випалює він. Потім додає про посаду голови Нацбанку: — Вони ж не визнають ні приватної власності, ні політики, що на це спрямована. Комуністи просто грохнуть гривню!

Зараз ви читаєте новину «Комуністи хочуть Генпрокуратуру, МВС та Нацбанк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути