середа, 11 травня 2011 02:15

Володимир Рожковський виграв 50 тисяч гривень

Автор: фото: надане родиною Рожковських
  Подружжя вінничан Володимира і Наталі Рожковських фотографуються у раритетному автомобілі в центрі міста торік улітку. У березні вони знімалися у розважальній програмі ”Мій зможе” на каналі ”1+1”
Подружжя вінничан Володимира і Наталі Рожковських фотографуються у раритетному автомобілі в центрі міста торік улітку. У березні вони знімалися у розважальній програмі ”Мій зможе” на каналі ”1+1”

Вінничанин 28-річний Володимир Рожковський із дружиною Наталею, 36 років, переміг у сімейному шоу "Мій зможе!" на каналі "1+1" і виграв 50 тис. грн. У фіналі мав протриматися 30 сек. у боротьбі з дівчиною на прізвисько Скеля. Вона дворазова чемпіонка із жіночих боїв у багнюці.

— Я поставила на Володю всі фішки. Вірила, що втримається, — каже Наталя. — Коли я побачила це шоу, так загорілася. Знайшла телефон на сайті каналу, зареєструвалася. На кастингу з нами хвилин 15 поспілкувалися перед камерами. Сказали, що передзвонять. 23 лютого повідомили, що ми їм підійшли.

— Цю передачу спочатку навіть не дивився. Це всьо була жінчина ідея, — доповнює її Володимир. — Наташа мене поставила перед фактом. Я погодився, бо хотів зробити їй приємне. Але ні разу не пошкодував.

Він працює менеджером у компанії "Ековін". Наталя викладає англійську мову у Вінницькому технологічно-промисловому коледжі.

Передача відбувалася у дусі казино. Ведучими були Андрій Доманський та Віра Брежнєва. Змагалися чотири подружжя. Дружини робили ставку на свого чоловіка — чи зможе той виконати завдання. Чоловіки їм підказувати не могли. Вони сиділи у скляних капсулах за спиною жінок. Рожковські змагалися з двома парами з Києва та однією із Житомира. У перших чотирьох конкурсах Володимир участі не брав.

— Я тверезо оцінювала, де наш конкурс, а де не наш, — каже Наталя. — Навмисно пасувала на змаганнях, де визначали, чий чоловік за дві хвилини відділить більше курячих жовтків від білків, побудує триповерховий будиночок із гральних карт, наїсться цибулі.

Володимиру до вподоби стратегія гри дружини.

— Моя жінка поміркована, ніколи не рубає з плеча. Мені це дуже подобається в ній. А я імпульсивний, я в усіх конкурсах брав би участь. А от коли оголосили, хто закине більше баскетбольних м'ячів у кошик за 2 хвилини, то я аж засовався на місці. Показував із колби дві долоні, щоб Наташа робила максимальну ставку. Вона мене відчула. Поставила на мене дев'ять м'ячів. І ми виграли цей конкурс.

Завдяки цій перемозі пара Рожковських із великим відривом дійшла до фіналу.

— Сподобалися ведучі. Вони у спілкуванні дуже прості, без всякої зірковості. Доманський багато жартує експромтом. Організатори зробили таку атмосферу, що не було ні суперництва, ні заздрощів. З однією київською парою ми домовилися ще зустрітися.

Програма вийшла в ефір у квітні. Запитую, як відреагували на участь у проекті рідні та колеги.

— Ми це не дуже афішували, але був такий ажіотаж. Навіть далекі знайомі дзвонили привітати. На роботі й досі жартома називають мене "звєзда голубого екрана", — розповідає Володимир. — Тепер питають, яке шоу буде наступне. Дружина хоче взяти участь у "Гарячому кріслі" на "Інтері".

Рожковські познайомилися взимку чотири роки тому в коледжі, де працює Наталя. Володимир перескладав Наталі іспит з англійської мови. Виховують двох доньок дружини від першого шлюбу.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Рожковський виграв 50 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути