середа, 07 березня 2018 05:05

Василь Салогуб виграв мультиварку

Автор: Фото надане Наталією Салогуб
  Василь Cалогуб (на передньому плані) із села В’язівок Хорольського району на Полтавщині із сином Миколою та невісткою Оксаною займаються фермерством. Обробляють 50 гектарів землі
Василь Cалогуб (на передньому плані) із села В’язівок Хорольського району на Полтавщині із сином Миколою та невісткою Оксаною займаються фермерством. Обробляють 50 гектарів землі

— Коли отримав мультиварку, вирішив, що подарую її тещі. Бо в нас уже є, — розповідає 62-річний Василь Салогуб із села В'язівок Хорольського району на Полтавщині. — "Газету по-українськи" виписуємо 10 років. Торік дружина передплатила і записала на мене. Каже, що вона невезуча. А мені пощастило.

Василь Салогуб відіслав копію передплатної квитанції на адресу редакції "Газети по-українськи". Під час розіграшу отримав мультиварку.

— Коли побачила Васю в списках, подумала, що це не мій чоловік. Бо в селі є ще один Василь Салогуб. Але виявилося, що пощастило нам, — каже дружина 63-річна Наталія Григорівна. — Я 26 років проробила начальником райвідділу Пенсійного фонду в Хоролі. То насамперед читаю про все, що стосується політики і пенсіонерів. Люблю анекдоти. Користуюся порадами з рубрики "Сад-город". Удома посадили 60 фруктових дерев. Маємо 44 сотки городу. Вичитую в "Газеті по-українськи", коли краще сіяти і як садити.

Наталія і Василь Салогуби разом 25 років. Перші вісім жили в цивільному шлюбі. 2000-го узаконили стосунки.

— У мене це другий шлюб. Із першим чоловіком прожила трохи більше 10 років. Життя не клеїлося. Я народила Андрійка. Він із народження мав проблеми з нирками. Лікарка сказала: "Андрійко смертельно хворий. Якщо не хочеш залишитися одна, народи собі другу дитину". І я зважилася, хоч бачила, що з чоловіком немає майбутнього. Народився Коля. Андрійко через чотири роки помер. Зараз йому було б 37, — згадує Наталія Григорівна.

Василь Салогуб займався фермерством.

— Приїхав у Пенсійний фонд здавати звіти. До зустрічі з ним мені одна жінка сказала: "У тебе буде другий чоловік. Це твоя доля до кінця життя. Від сім'ї ти його не відбиватимеш", — говорить Наталія Григорівна. — Васю зустріла в 34 роки. Він жив із тіткою в селі В'язівок, за 25 кілометрів від Хорола. За мене на рік молодший. Неодружений. Мої співробітники сказали йому, що я теж незаміжня. Ми почали спілкуватися. Я в Хоролі мала квартиру. На вихідні з сином їздили до Васі в гості, він приїжджав до нас. Потім почали жити разом. Колю ростив, як свого сина. Прищепив йому любов до землі й до техніки. З 14 років давав працювати на тракторі та комбайні. Разом сіяли і збирали урожай. Завдяки Васі Коля вибрав професію аграрника, тепер разом обробляють землю. Маємо 50 гектарів.

Зараз ви читаєте новину «Василь Салогуб виграв мультиварку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути