вівторок, 05 грудня 2017 00:46

Пішла з роботи і наважилася на другу дитину

— Три роки тому змінила публічне життя на сімейне. Ніколи про це не шкодувала, — каже 35-річна Дар'я Капустян. Працювала ведучою програми "Ранок з Інтером". У серпні 2014-го пішла з роботи.

Дар'я Капустян живе в Чернігові. Разом із чоловіком виховують синів 9-річного Гліба та Яна, 9 місяців.

— Коли пішла в перший декрет, на роботу повертатися не поспішала, — розповідає жінка. — Та як синові було півтора року, ­дізналася про кастинг телеведучих. Наважилася спробувати. Не пройшла. Вирішила, що займатимуся дитиною. За півроку зателефонували, запропонували прийти ще раз. Відмовилася, бо вже мала інші плани. Після кількох повторних запрошень подзвонив продюсер проекту. Сказав: "Дуже прошу вас приїхати на проби. Нам цікаво подивитися на людину, яка відмовляється від такої роботи". Поїхала — і стала ведучою.

Дар'я виходила в ефір о сьомій ранку. Щоб встигнути в студію, прокидалася о четвертій.

— Одного разу повернулася додому пізно ввечері. Виявилося, що весь район знеструмлений. Мобільний був майже розряджений, будильник поставити не могла. Вирішила їхати на роботу. Там зарядила телефон і поспала. Люди, які зазвичай приходили першими, були здивовані, що я вже на місці. Довелося зізнатися, що всю ніч провела в редакції.

На каналі працювала тиждень через тиждень. У Києві жила в орендованій квартирі, на вихідні поверталася в Чернігів.

— Коли збиралася на роботу, син обіймав і просив, щоб нікуди не їхала. В якийсь момент зрозуміла, що треба обирати між кар'єрою і родиною. Пішла з роботи. Після цього нарешті наважилася на другу дитину. Планувала давно, але через роботу постійно відкладала.

1,01 мільйона доларів виграла в лотерею американка 35-річна Кімберлі Морріс. Коли йшла за покупками у супермаркет, купила квиток миттєвої лотереї. Виграла $10 тис. Гроші одразу отримала в офісі компанії. Повертаючись назад, придбала ще один. Він приніс жінці $1 млн.
Кімберлі — домогосподарка. Із чоловіком виховують трьох дітей.

Зараз ви читаєте новину «Пішла з роботи і наважилася на другу дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути