четвер, 24 січня 2008 14:17

Що робити, якщо місце проживання переповнене негативною енергетикою

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Я вирішила звернутися за допомогою до вас через газету, — пише Віра з Вінниччини. — Ми живемо в селі вже близько п"яти років. Усе було більш-менш добре. Купили будинок. Але тепер він не радує, бо в сім"ї пішов розлад. Діти між собою як собаки гризуться. Самі скандали, немає такого дня, щоб не було крику. Грошей не вистачає, хоч і працюємо, а чоловік пенсію отримує. Господарство почали розводити, але нічого не можемо втримати. Чоловік потрапив в аварію, часто хворіє. Діти теж слабують, зі мною вже не знаю, що твориться. Бувають ситуації, що й жити не хочеться. Здається, що пішла б, куди очі дивляться".

Однією з причин негараздів у всіх членів вашої, пані Віро, родини є свідомі біоенерговпливи (порчі): на проблеми у справах, на хвороби тощо. Гроші, як швидкі струмочки, течуть від вашої хати. А будинок зведений на місці, переповненому негативною енергетикою. Він як на чорному острові. Ця енергія притягує негаразди, негативне ставлення до вас і руйнує вас фізично. У такому помешканні може бути добре людям з подібною, тобто негативною, енергією. Тому вирішуйте самі, що робити: можна запросити кілька разів священика, а можна поміняти місце проживання.

Син запив, став нервовим, схуд, у нього постійно болить голова


"Десять років тому мій син одружився, — ділиться Надія зі Львівщини. — Спочатку все було добре — купили квартиру, зробили ремонт. Він усе вміє робити, був веселий та жартівливий. Але через три роки почалися сварки. Син запив, став нервовим, схуд, у нього постійно болить голова. Може, йому пороблено?".

На квартиру вашого сина зроблено порчу на неприязність та сварки. Такі самі структури на ньому й на його дружині. Вони порушують природний енергообмін: людині не вистачає енергії, страждає нервова система, відсутня душевна рівновага. Дехто шукає порятунок у спиртному й поступово до нього звикає. Вашому, пані Надіє, синові зроблено також порчу на голову. Вона викликає біль, який посилюється із вживанням алкоголю. Йому треба обов"язково відкоригувати біоенергоінформаційну систему, тобто зняти порчі й відновити функцію енергоканалів та біополя.

За доньку турбується Ірина з Полтавщини. "У школі вона навчалась дуже добре, була лідером. Закінчила інститут, працює за фахом, має сім"ю і житло, — пише жінка. — Спочатку її сімейне життя було добрим, але згодом усе змінилося на гірше. Почалися скандали, дочка часто хворіє: головні болі, слабкість, нервові зриви, депресивний стан. Інколи з нею коїться таке, що страшно дивитися. З роботи приходить у такому стані, що вже нічого не може робити. Чому так відбувається?".

У вашої, пані Ірино, доньки порушена одна з функцій біоенергоінформаційної системи — постачання в організм енергії життєвої сили. Симптоми цього проявляються поступово. Людині все гірше й гірше, вона чахне, немає сил рухатись, втрачається інтерес до життя. Нервові зриви, скандали поповнюють її енергією, але — негативною. І якщо людина по своїй суті позитивна, то їй робиться ще гірше. Цей процес відбувається ніби по колу, розірвати яке здається неможливим. Але якщо зняти порчі, відкрити енергетичні канали, вивести негативні енергії з біополя, то ваша донька знову почне жити за своєю життєвою програмою.

Зараз ви читаєте новину «Що робити, якщо місце проживання переповнене негативною енергетикою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути