вівторок, 20 серпня 2019 06:30

Сергій Пресняков навчав дітей англійської в Китаї

27-річний Сергій Пресняков із Черкас викладав англійську дітям у китайському Пекіні.

— Знайшов знайомого, який уже був у Китаї. Він розказав, як туди потрапив. Вирішив і собі спробувати. За програму заплатив 27 тисяч гривень. Вони швидко окупилися — житло було безкоштовне, а моя середня зарплата там становила близько 40 тисяч гривень.

Рівень англійської майже не перевіряли. Мав дві групи по 18 учнів. Основне моє завдання було гратися з дітьми, але говорити англійською. Вони там гіперактивні й нікого не слухають.

Були проблеми через те, що хлопчика взяв за кофту й легенько штурхнув, аби заспокоїти, коли допомагав йому вдягати куртку. Це зафіксували камери. Наступного дня прийшов батько дитини і довго зі мною балакав про цей випадок.

Китайці добре ставляться до людей зі слов'янською зовнішністю. Одного разу аптекар не хотів мені продавати ліки від головного болю, доки я з ним не сфотографуюся. Мені не подобалася китайська медицина. Мало аптек і неякісне лікування. Для них ліки від усіх хвороб — тепла вода. Найбільшою проблемою Китаю є смог. Через нього важко дихати.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Пресняков навчав дітей англійської в Китаї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути