вівторок, 13 листопада 2018 05:26

Сергій Норік повісився на ремені

Колишній боєць добровольчого батальйону "Донбас" 33-річний Сергій НОРІК наклав на себе руки. З ним попрощалися в селі Зоря Костянтинівського району Донецької області.

— Разом із Сергієм воювали на Донбасі, — розповідає 40-річна Людмила Калініна з Павлограда на Дніпропетровщині. Норік мешкав тут останні три роки. — Після Іловайського котла демобілізувався. Оселився у Павлограді, жив у цивільному шлюбі з місцевою жінкою. Потрапив до кола питущих і сам почав випивати. Коли за якийсь час його побачила, не впізнала. Опустився, постійної роботи не мав. Намагалася витягти Сергія з цього стану: возила на концерти і зустрічі з друзями. Там оживав, та коли повертався назад, все починалося знову. Його душевний стан був важким, а допомогти не було кому. Психологів, які працюють з демобілізованими, у Павлограді немає.

В останню неділю жовтня Сергій прийшов до мене додому. Казав: "Хочу змінити життя і піти від своєї співмешканки. Треба вирішити питання з житлом". Домовилася, що йому виділять місце в гуртожитку. О другій ночі він ще раз зайшов. Відчинила моя мама. Хотів поговорити зі мною, та вона не покликала, бо я вже спала. Наступного ранку о 12.00 мені повідомили, що Сергій звів рахунки з життям. Уранці він буцімто пішов на роботу. За кілька метрів від будинку повісився на ремені.

Сергій раніше працював будівельником. 2014-го пішов добровольцем на війну. Брав участь у боях за Іловайськ. Отримав поранення. Одруженим не був. Залишилися матір і сестра.

— Сергій мав золоті руки, — говорить Людмила. — На передовій не раз казав: "Коли закінчиться війна, хочу одружитися. Мрію, щоб народився син".

Зараз ви читаєте новину «Сергій Норік повісився на ремені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути