пʼятниця, 13 грудня 2019 05:21

Раїса Цимбал виграла 500 гривень

Автор: фото з родинного архіву Цимбал
  Раїса Цимбал із села Дубище Ківерцівського району на Волині передплачує ”Газету по-українськи” п’ять років
Раїса Цимбал із села Дубище Ківерцівського району на Волині передплачує ”Газету по-українськи” п’ять років

— Коли відсилала квитанцію, не вірила, що щось із того вийде. Про виграш ді­зналася від сусідки. Того дня була заклопотана, газету не гортала. Свої 500 гривень отримала 15 листопада. Одразу потратила на подарунки для дітей. 29 жовтня народився внук Андрійко. Маю ще внучку Настю, — розповідає 57-річна Раїса Цим­бал із села Дубище Ківерцівського району на Волині.

"Газету по-українськи" передплачує п'ять років. Відправила копію квитанції на адресу редакції і виграла 500 грн.

— Мені її порадили на пошті. Зібралося чимало односельчан. Говорили між собою, хто що передплачує. Я почала виписувати "Газету по-українськи". У ній все цікаво. Із задоволенням читаю новини, статті про справи сімейні, програму телепередач і всякі поради по господарству. Коли весна іде, використовуємо посівний календар із газети. Читаємо, як доглядати за садом, виноградом, помідорами. Бо ми живемо з городу й господарства, — говорить Раїса Василівна.

Народилася в Дубищі. Після школи працювала на заводі "Високовольтний" у місті Рівне.

— Складала м'ясорубки та фени. Їздила туди щодня з села дизелем. Це за 30 кілометрів. Після декрету влаштувалася в колгосп. Робила там, доки не розвалився. А потім доглядала за старенькими батьками. Спочатку за батьком, бо був паралізований, а потім і за матір'ю. З чоловіком Олександром Сергійовичем разом 36 років. Одружувалися 14 жовтня. Він старший за мене на рік. Працював залізничником. На пенсію вийшов у 55 років. Виховали з ним чотирьох дітей — Олексія, Павла, Тараса й Ірину. Господарюємо. Тримаємо двох коней. Обробляємо землю. У вільний час люб­лю вишивати рушники. Навчила мати, коли я ходила в п'ятий клас, — каже Раїса Цимбал.

Зараз ви читаєте новину «Раїса Цимбал виграла 500 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути