вівторок, 04 червня 2019 06:15

"Планувала повернутися в Америку. Та після нашої зустрічі передумала"

Автор: Вероніка Ольшанська
  Пенсіонери Любов Науменко й Анатолій Меньшенін живуть у квартирі, що їм допомогли придбати діти. Регулярно ходять на танці, беруть участь у фотосесіях і зйомках
Пенсіонери Любов Науменко й Анатолій Меньшенін живуть у квартирі, що їм допомогли придбати діти. Регулярно ходять на танці, беруть участь у фотосесіях і зйомках

10 років живуть у цивільному шлюбі кияни 82-річна Любов НАУМЕНКО й Анатолій МЕНЬШЕНІН, 87 років. Познайомилися на початку 2000-х на танцях у столичному Гідропарку. Обоє тоді були одружені.

— На танці в Гідропарк приходив із дружиною Зіною, — розповідає Анатолій Іванович. — Виявилося, що Люба живе неподалік від нас. Іноді ми навіть на метро разом їхали. А потім дружина захворіла на рак. Після її смерті півтора року на танці не ходив. Якось у Гідропарку займався на спортивних тренажерах і зустрів Любу — вона саме із танців поверталася. Розговорилися. Розповіла, що гостювала в дочки в Америці. Планувала повернутися і там залишитися жити. Та після нашої зустрічі передумала.

Восени 2009 року знову йшов із тренування. Побачив, як Люба танцює на майданчику. Вона мене помітила і спустилася. Провів тоді її додому. З того часу живемо разом.

Від першої дружини в Анатолія Меньшеніна є двоє дітей. Син працює в податковій інспекції, донька з чоловіком мають бізнес.

— Закінчив інститут фізкультури в Санкт-Петербурзі, — розповідає Меньшенін. — Працював начальником фізпідготовки Київського Суворовського училища (зараз — ліцей ім. Івана Богуна. — ГПУ), пізніше — інструктором фізкультури в жеку. А коли цю посаду скоротили, пішов в інкасатори. Працював у банку 18 років. Із 1998-го — на пенсії. Займаюся домашніми справами і спортом. Уже 40 років роблю зарядку на безкоштовних тренажерах у Гідропарку. Іноді їхати туди зовсім не хочеться, але я себе примушую. Відколи почав жити з Любою, регулярно ходимо на танці, фотосесії та зйомки від благодійного фонду "Життєлюб".

— Нас часто запрошують на різні медійні проекти. 20 відсотків заробітку йде у фонд "Життєлюба", решта — нам. Після зйомок у рекламі магазину побутової техніки "Комфі" нам вручили великий телевізор. Поставили його в хабі (місце для зустрічей. — ГПУ) для літніх людей "Кіносад" на Гідропарку, — додає Любов Олександрівна.

Раніше вона була танцівницею. Виступала у складі ансамблю Григорія Чапкіса "Натхнення". З першим чоловіком розлучилася. Має двох доньок і сина.

— Брати участь у зйомках почала ще до того, як пішла на пенсію, — говорить Любов Науменко. — Була задіяна у понад 10 кліпах. Уперше знімалася у відео одного американського співака. Фільмували в супермаркеті на Оболоні. За сюжетом я з чоловіком приїхала сюди з Маямі. Тоді був травень, засмаги не мала. Довелося наносити спеціальний крем. 2007 року для журналу "МАКС" демонструвала одяг від маловідомого тоді дизайнера Андре Тана. За сюжетом, він був альфонсом, а я — багатою леді. На мене тоді навішали діамантів на мільйон доларів і приставили охорону.

Подружжя живе на столичному Лісовому масиві. Квартиру їм допомогли придбати діти жінки.

— Великих сварок у нас не буває. Можемо посперечатися хіба через якісь побутові дрібниці, — додає Любов Науменко. — У сімейному житті головне — повага й довіра. Це в нас є.

Зараз ви читаєте новину «"Планувала повернутися в Америку. Та після нашої зустрічі передумала"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути