Ексклюзиви
четвер, 17 червня 2021 05:30

"Парубкував до 52 років. Не зрозумів, як оженився"

Автор: ВОЛОДИМИР КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Первістка ми з чоловіком втратили під час пологів, — пише 29-річна Олена з Київської області. — Народжувала важко. Лікарі врятували мене, але не змогли допомогти дитині. Думала, після цього нашому шлюбу прийде кінець. Але із чоловіком відвідували психолога і зуміли зберегти сім'ю. Зараз я вагітна вдруге. Боюся, чи зможу народити здорову дитину. Ще одну втрату не переживу".

Листи коментує київський біоенергетик Миро­слав Олійник. Кладе долоню на фото вагітної в білій футболці з лелеками.

— Пологи пройдуть вдало, якщо зараз не терзатимете себе страхами й здогадками. Не шукайте приватний пологовий. Довіртеся лікарю, який веде вашу вагітність. Народите здорового сина, а за п'ять років — йому сестричку. Вагітним треба молитися до святої Варвари, мощі якої зберігаються у Володимирському соборі Києва. У неї просять про щасливий шлюб, благополучні пологи, мир у домі і захист для дітей та онуків.

"Росла єдиною дитиною в сім'ї, — розповідає у листі вінничанка Аліна, 45 років. — Коли мені виповнилося 18, мама завагітніла вдруге. Народився брат Олекса. Ріс спокійною і гарною дитиною. Аж не віриться, що тепер від нього самі проблеми. Покинув університет, за який батьки платили три роки. Почав ганяти машини з Німеччини. Вже двічі розлучений. Має трьох доньок, але їхнім життям не переймається. Звик турбуватися тільки про себе. Жив із батьками, доки не заборонили щовечора приводити додому іншу жінку. Винаймає квартиру. Всі гроші йдуть на коханок. Нічого відкласти не може. Заліз у борги. З однієї карточки зняв 40 тисяч, із другої — 20. Мати підозрює, що йому поробила перша дружина".

Запалює свічку. Обводить нею навколо фото Олекси — бороданя у білій футболці і джинсових шортах.

— До кінця року ожениться втретє, але це вже будуть серйозні стосунки й надовго. Жінка, яку обере за дружину, так просто його не відпустить. Хоч як би не норовив ускочити в гречку, повертатиметься до неї. Коли чоловіка тягне до такої жінки, людям здається, що вона його причарувала. Тут справа у почуттях. Знайшов свою половинку, тому решта жінок його цікавитиме менше. Народить йому сина. Наступного року візьмуть квартиру у кредит. Скоро не впізнаєте брата, якого вважали непутящим. Візьметься за голову й допомагатиме грошима батькам.

"Маю сина й доньку, — пише 68-річна Марія Володимирівна з Полтави. — Син женився, але за 10 років невістка подала на розлучення. Донька вийшла заміж вдало. Нажили всякого добра. Купили машину, трактор, розвели господарство. Все змінилося, коли Катя поїхала на заробітки в Польщу. Треба було більше грошей, бо діти ростуть. Менша онука в садку, старша — у школі. Думала, вона трохи попрацює і повернеться, а Катя захотіла там лишитися. Чи помириться із чоловіком і переїдуть у Польщу разом? Чи син знайде собі пару? Підозрюю, що йому поробили. На весіллі в конверт із грошима хтось заховав лезо".

— Шлюбу сина не хотіла тільки одна жінка — та, якій обіцяв любити, але покинув. Але вона давно простила зрадника, вдало вийшла заміж і переїхала жити в інше місто. Розлучився не з її вини. А через те, що не хотів працювати й утримувати сім'ю. Зараз взявся за голову, заробляє вдосталь, кар'єрний ріст не за горами. Невістку приведе до хати восени. Не квапте його з вибором, щоб не залишився холостяком. Донька розривається між двома чоловіками. Буде щаслива, якщо лишиться з батьком своїх дітей. Тільки він продавати будинок і виїжджати за кордон не хоче.

"Ця історія трапилася з нами два роки тому, — розповідає у листі 35-річна Галина з Київської області. — Із чоловіком поїхали відпочивати в Італію. Зупинилися в гарному готелі. Такої дивної ночі ще не пам'ятаю. Мені і Славіку наснився один і той самий сон. Літня жінка одягла на себе весільну сукню, а на руках мала наручники. Просила нас її врятувати. Наступного дня ми звідти виїхали, але спогади досі не відпускають. Може, до нас приходив привид?"

— Чимало довірливих дівчат потрапляють у сексуальне рабство, коли їдуть шукати роботу за кордоном. У готелі, де зупинялися, могла трапитися подібна історія. Через сновидіння відчули енергетику, яка зависла в тому номері. До того ж стара жінка у весільній сукні попередила про небезпеку. Автобус, на який спізнилися, потрапив в аварію. Не ­нарікайте на долю, коли проспали і кудись не встигаєте. Подякуйте, бо часто в такий спосіб уникаєте проблем.

"13 років прожила із чоловіком, який ні дня не міг без горілки, — пише 40-річна Ніна з Київської області. — Ми його тричі кодували, до знахарів возили, але відвернути від випивки не вдалося. Подала на розлучення, щоб не втрачати решту життя на п'яницю. Приходив додому сам не свій, бив мене, тещу, дітей. Тепер живе з батьками. А я почала зустрічатися з іншим чоловіком. Володя парубкував до 52 років. Не зрозумів, як оженився. Мати казала, що такі затяті холостяки не здатні створити сім'ю. Але на мій ювілей у лютому він освідчився, ми розписалися. Тільки жити нам щасливо батьки не дають. Навіть посваритися спокійно не можемо, бо всюди сунуть свого носа, заступаються то за мене, то за нього. Задумалася про розлучення. Хоча люблю цю людину, але хочеться спокою, а не розбірок. Вова постійно всім незадоволений. Не дивно, що з таким характером довго парубкував".

Надсилає фото з весілля. Жінка у сукні-вишиванці надіває обручку на палець чоловіку у лляній сорочці. У нареченої на голові вінок із живих квітів.

— Якщо хочете зберегти сім'ю, переїдьте від матері. Кращого й надійнішого партнера годі шукати. До характерів одне одного звикнете швидко. Разом добудуєте його хату й справите новосілля. Мріє про нащадків. Ви боїтеся третіх пологів. Під наглядом лікарів зможете народити здорового сина. Дайте собі шанс бути щасливою.

Зараз ви читаєте новину «"Парубкував до 52 років. Не зрозумів, як оженився"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути