четвер, 10 січня 2008 17:03

Ольга Куриленко стала подружкою Джеймса Бонда

Автор: фото: reuters/Eric Gaillard
  Модель і актриса Ольга Куриленко на Каннському кінофестивалі 18 травня 2006 року
Модель і актриса Ольга Куриленко на Каннському кінофестивалі 18 травня 2006 року

У 22-му фільмі про Джеймса Бонда зіграє 28-річна українка Ольга Куриленко. Вона втілить подружку головного героя. Зйомки розпочалися в Англії.

Ольга Куриленко живе в Парижі, має французьке громадянство. Народилася акторка й модель у Бердянську. Її батьки розлучилися, дівчинку виховувала мати — Марина Алябушева. Вона викладає образотворче мистецтво в місцевому педінституті.

Ольга навчалася в Бердянській школі N16.

— Я пообіцяла доньці: якщо будеш добре вчитися, повезу в Москву, — розповідає мати. — Ми поїхали туди, коли Ольга була в шостому класі. У метро до нас підійшла жінка. Вона запросила Олю на проби моделей. Я заперечила, що вона замала. Незнайомка взяла наші телефони й передзвонила за п"ять років.

У 17 років дівчині зателефонували з французького модельного агентства "Медісон". Школярку з Бердянська запросили до Парижа.

— Оля часто дзвонила додому, плакала в слухавку, — веде далі мати.  — Французької не знала, була шокована переїздом.

У 20 років вона побралася з французом, та за півроку розлучилася. Дівчина знімалася для жіночих журналів "Елль", "Гламур", "Мадам Фігаро". Рекламувала парфуми "Кензо", одяг від Роберто Каваллі. Була обличчям фірми "Нівея" в Японії.

Позаминулої осені вона одружилася з американським бізнесменом Деміеном Габріелем, який торгує аксесуарами до мобільних телефонів. Весілля гуляли в іспанському місті Барселоні. Живе подружжя окремо: Ольга — в Парижі, Деміен — у Нью-Йорку.

2006-го Ользі запропонували роль вампірки в мелодрамі "Париж, я люблю тебе". За рік вона знялася ще у трьох стрічках. Зіграла росіянку Ніку Вороніну в бойовику "Хітмен", напарницю актора П"єра Рішара у фільмі "Змій". У картині "Тиранія" втілила головну героїню. Сценарій написала сама. Агента 007 у продовженні "бондіани" зіграє Даніел Крейг.

Зараз ви читаєте новину «Ольга Куриленко стала подружкою Джеймса Бонда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути