вівторок, 19 лютого 2019 05:16

Олег Нипадимка перед смертю розіслав друзям подарунки

Автор: www.facebook.com
  Олег Нипадимка помер від зупинки серця. Він був засновником газет ”Сегодня” та ”Новая”
Олег Нипадимка помер від зупинки серця. Він був засновником газет ”Сегодня” та ”Новая”

— Одразу не міг повірити. Подумав, це його черговий розіграш — Олег був здатен на гострі витівки. Але, на жаль, це виявилося правдою, — каже журналіст 67-річний Олег РУЩАК про свого колегу Олега ­Нипадимку. 8 лютого близько 23:00 у нього зупинилося серце. Чоловіка поховали на Байковому кладовищі у Києві.

Олег Нипадимка народився в російському Хабаровську. Після закінчення факультету журналістики Кишинівського університету працював у київських виданнях. Був засновником газет "Сегодня" та "Новая".

"Олег завжди був сповнений ідей. Радів нашим удачам, а кожен дріб'язковий провал вважав особистою трагедією. У його кабінеті тусувалися політики і зірки. Ми не працювали, а буквально жили в редакції. А потім ще півночі могли говорити по телефону", — написала у "Фейсбук" телеведуча Наталія Влащенко, 58 років. ­Раніше працювала разом із Нипадимкою.

Олег Нипадимка був активним користувачем соціальних мереж. Щодня виставляв по кілька постів. У нього залишився син 32-річний Олег.

— У січні Олег поїхав до Німеччини. У "Фейсбуку" виставив фото і написав: "Хто вгадає, в якому місті святкуватиму Різдво, отримає подарунок". Хоч точної назви міста Ротенбург-об-дер-Таубер ніхто не ­назвав, він все одно обрав п'ятьох переможців — тих, чиї відповіді були найближчими до правильної. Ввечері дізналася про смерть Олега, а наступного дня отримала від нього посилку з подарунком. Олег був азартним, дотепним і неординарним. Жінки його дуже любили. Він був професіоналом, який зберіг погляд дитини.

Зараз ви читаєте новину «Олег Нипадимка перед смертю розіслав друзям подарунки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути