пʼятниця, 18 листопада 2011 07:02

На весіллі Сніжани Онопко співала Тіна Кароль

15 листопада столична модель 24-річна Сніжана Онопко вийшла заміж за донецького бізнесмена Миколу Щура. Молодята розписалися у Печерському РАЦСі, весілля гуляли в ресторані в центрі Києва.

— Онопко і Щур подали заяву на реєстрацію шлюбу місяць тому, — розповідає працівниця РАЦСу в середу. Вона в сірому светрі, називатися не хоче. — Від урочистої церемонії відмовилися. Розписувалися прямо у кабінеті. Пробули там 20 хвилин. Їм вручили свідоцтво про шлюб і побажали довгих років щасливого сімейного життя.

З третього поверху будинку, в якому розташована установа, визирає жінка у квітчастій хустці, з якої вибивається сиве волосся.

— Учора вийшла на балкон білизну вішати, дивлюся — під'їжджають дві іномарки. З одної вийшов гарний чоловік у кожаній куртці. Із другої вистрибнула худюща дівчина з ногами, як у чаплі. Я таких худих іще не бачила. Покликала свою онучку, аби подивилася, на що перетвориться, якщо не буде їсти.

Після одруження Микола подарував Сніжані букет світло-рожевих троянд, який йому виніс водій. На вулиці пара обіймалася та цілувалася. Увечері вони відзначали весілля у ресторані на пл. Льва Толстого у центрі Києва. Микола був у чорному фраку з метеликом, Сніжана — у довгій сукні світло-молочного кольору.

— Три тижні тому Сніжана просила мене пошити їй весільне плаття, — каже столичний дизайнер Андре Тан, 29 років. — Терміни  ми не обговорювали. Я намалював для неї кілька ескізів, а потім терміново поїхав за кордон. Тільки вчора повернувся. Зі Сніжаною ще не встиг поговорити, але вже чув, що вона вийшла заміж. У кого шила сукню, не знаю.

На весіллі присутніх розважали співачка Тіна Кароль і гурт "Ла Феста".

— Про виступ із нами домовилися місяць тому, — розповідає керівник групи Ігор Куксенко. — Сніжана з чоловіком сиділа у центрі, з боків були свідки. Гостей посадили за круглий стіл. Їх було небагато — чоловік 40. Нікого зі знаменитостей не помітив. Ми виступали годину, потім поїхали на інший корпоратив.

Сніжана одягла сукню від дизайнерки Віри Вонґ. У її нарядах виходила заміж англійська модель і співачка Вікторія Бекхем, американські співачка Дженіфер Лопес і актриса Ума Турман. Прізвище чоловіка наречена не брала. Кажуть, через його немилозвучність.

— Багато проблем буде зі зміною паспорта і візи, — каже модель. — А мені скоро знову летіти на показ в Європу. Але дітей я запишу на прізвище чоловіка. Хоча поки що поповнення у сім'ї ми не плануємо. Модельний бізнес для мене на першому місці. Якщо Бог пошле нам дитину, від цього дарунку долі ми відмовлятися не будемо.

Сніжана народилася у місті Сіверськодонецьк на Луганщині. До Києва  переїхала у 15 років і почала займатися модельним бізнесом. Її мати Ольга Петрівна працює менеджером доньки, домовляється про її участь у показах.

Із 2004-го Сніжана бере участь у показах у Нью-Йорку, Парижі та Мілані. Працює з компаніями "Кельвін Кляйн", "Дольче Ґаббана", "Прада", "Ів-Сен Лоран", "Луї Віттон" та "Ланвін". Її називають однією з найдорожчих моделей світу. За вихід бере від 50 тис. євро. Їздить на "бентлі". Має квартири в Києві, Парижі та Нью-Йорку. Влітку планувала переїхати жити до Парижа. При зрості 1,75 м Сніжана важить 45 кг. Її параметри — 84-58-86.

Позаторік вона розійшлася зі столичним мільйонером Олександром Онищенком, 42 роки. Їхні стосунки тривали трохи більше року. Планували одружитися, але дату весілля постійно переносили. Доти Онопко п'ять років зустрічалася з молдовським бізнесменом.

Микола Щур раніше крутив роман із 36-річною Наталією Вороною, екс-дружиною Нестора Шуфрича.

Чим займається її чоловік, Сніжана Онопко не розказує.

— Я не лізу в його справи, а він у мої. Він просто бізнесмен.

Сніжана навчається на психолога на третьому курсі столичного університету ім. Шевченка.

Зараз ви читаєте новину «На весіллі Сніжани Онопко співала Тіна Кароль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути