Ексклюзиви
четвер, 11 жовтня 2007 18:30

Метелик символізує любов, одруження

 

"Я щойно закінчила університет, влаштувалася на роботу. У моєму житті начебто все стабільно. Але сниться, що стою біля вікна в довгому коридорі. За склом знадвору раптом з"являється різнобарвний, красивий метелик. Відчиняю вікно і намагаюся його упіймати, та не дістаю. Дотягуюся, а він сідає мені на долоню. Та я боюся, що можу випасти. Тут мене міцно бере за руку незнайомець. Каже: "Я вас підтримав, щоб не впали". Озираюся, а молодика вже нема.

Другий сон тривожний. Іду дорогою, а навпроти мене сидить великий собака. Тримаю в правій руці якийсь харч — здається, пряник — наближаюся до пса і подаю йому. Він з"їв, облизався, а потім загарчав і вкусив мене за руку.

Олена М., м. Київ".

У традиціях багатьох народів метелик асоціюється з душею, перевтіленнями після смерті. Для дівчини чи молодої жінки метелик — символ любові, а впійманий ще свідчить про одруження. Другий сон підтверджує версію першого. Собака вві сні — друг, вкусити — полюбити. Двічі вам снилася рука — "взяв за руку", "вкусив за руку". Може, на фізіологічному рівні маєте проблеми з рукою (біль у суглобах, під час сну перетиснули артерію). Або знайдете надійну пару.

Пес облизався і вкусив мене за руку

"Мені наснився старший брат. Він хворіє. Мешкає в іншому місті, я переживаю за нього. Були ми на якомусь пагорбі. Унизу на спуску з-під трави вибивалися великі камені, подекуди виднілися гострі скелі. Почали ми спускатися. Брат оступився, впав і покотився донизу. Спочатку впав невисоко, потім — на камінь, а звідти — у прірву, що її не було видно. "Усе, вбився", — промайнуло. Але сталося по-іншому: брат зник. До чого сняться такі трагічні образи?

Микола, 51 р., м. Київ".

Такий сон може означати різне. Приміром, появу перших ознак психічного розладу, переживань, страхів перед реаліями, невдач на роботі.  Можливо, йдеться про  потребу оптимізації інтимної сфери життя або бажання смерті комусь. Падіння уві сні має багато значень. Може, перед важливим рішенням ви відкидаєте сумніви? Варто також поцікавитися здоров"ям брата, провідати його.

Зараз ви читаєте новину «Метелик символізує любов, одруження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути