Ексклюзиви
четвер, 26 липня 2007 17:46

Людей без долі не буває

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Не хочу вже й жити, — зізнається в листі до редакції пані Галина з Хмельниччини. — Було в нас із чоловіком усе добре 15 років. І от знайшлася якась сволота і влізла в сім"ю. Він не хоче нікуди їхати, де можна зняти порчу. Я для нього стала чужа, а вона найближча. Наші діти страждають, а йому все одно. Кінчилось тим, що він забрав речі і пішов з дому".

Шановна пані Галино, ця ситуація відкриває вам очі на сутність вашого чоловіка. Виявляється, він — безвідповідальний егоїст. Просто ви протягом 15 років не помічали цього.

У житті бувають різні ситуації, але вирішувати все треба по-людськи. Дитячі страждання не виправдовуються нічим. І вам, і чоловікові зроблено порчі. Але навіть якщо зробити повну корекцію ваших біоенергетичних систем, це не гарантує щасливого продовження вашого шлюбу. Адже між вами завжди буде присутня інша людина. Чи захочете ви цього?


"Моє життя почалося змінюватися, коли я вийшла заміж, — пише пані Ірина зі Львова. — Особливо, коли свекруха почала вказувати, як жити і нам, і моїм батькам. Сваритися не хотілося, я змовчувала, та й чоловік був на моєму боці. Коли він втратив роботу, а я завагітніла, працевлаштуватися чоловікові не допомогли ні свекруха, ні його тітка, яка на хорошій посаді. Чоловік перебивався тимчасовими заробітками. Пробував десятки робіт — скрізь відмовляли. Дедалі частіше в нас почали виникати сварки. Чоловік почав брехати, ставати на захист мами й тітки. Щоразу після сварки зі свекрухою як не я, так дитина хворіємо. Пропали енергія та інтерес до життя".

Часто людина намагається зробити як краще, а відбувається навпаки. Можливо, і ваша, пані Ірино, свекруха намагалася поділитися своїм досвідом, але виходило в неї це не зовсім тактовно. Адже неприродно матері робити зле своїй дитині. А ваш чоловік, перш за все, її дитина. Ви ж, як людина стороння, сприймали це як образу, посягання на вашу незалежність тощо. Якщо люди не знаходять порозуміння, їм краще зберігати ввічливий нейтралітет, не допускати відвертої ворожнечі у взаєминах.

Проблеми вашого чоловіка пов"язані з порчами на неуспіх в усіх сферах життя, на відштовхування протилежної статі, на дезорієнтацію в ситуаціях і стосунках. А порушений природний енергообмін часто компенсується вживанням алкоголю.

Порчі зроблено і вам. При сварках відбувається сильний вихід негативних енергій, внаслідок чого одні люди енергетично підгодовуються, інші хворіють. Тільки корекцією біоенергоінформаційної системи можна відновити функції природного енергообміну й життєву програму.


"Опасен ли человек без кармы для окружающих?" — запитує пані Катерина з Полтавщини.

Людей без карми, тобто без долі, немає. Кожна людина має свою життєву програму та можливість вільного вибору. В залежності від цього розгортається ланцюг причинно-наслідкових обставин життя.

Зараз ви читаєте новину «Людей без долі не буває». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути