четвер, 14 червня 2007 18:58

Кучма подарував Семиноженку книжку Шолохова

9 червня на Трухановому острові в Києві екс-віце-прем"єр Володимир Семиноженко відзначав своє 57-річчя. Одним із перших його привітав колишній президент Леонід Кучма. Він подарував іменинникові раритетне видання "Тихого Дону" Михайла Шолохова у дерев"яній обкладинці. Віце-прем"єр Олександр Кузьмук вручив Семиноженкові бойову шашку в чорному чохлі та булаву. Разом із професійними музикантами урядовець співав у мікрофон пісню на честь іменинника.

Вітати Семиноженка прийшли міністр закордонних справ Арсеній Яценюк і Віталій Гайдук, колишній секретар Ради нацбезпеки й оборони. Заступник голови Секретаріату президента Олександр Чалий вручив йому букет жовтих соняхів і презент у темному кульку.

Гостей пригощали червоним, білим вином і шампанським. Після танців усі грали в футбол. Спортивний кубок "імені Петровича" отримала команда Ігоря Мітюкова, екс-міністра фінансів і колишнього посла України у Великій Британії.

Зараз ви читаєте новину «Кучма подарував Семиноженку книжку Шолохова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути