четвер, 29 липня 2021 05:35

Костянтин Носаль помер о четвертій ранку

Минуло чотири місяці з дня смерті лікаря 66-річного Костянтина НОСАЛЯ з Рівного. Помер 14 березня о четвертій ранку. Мав проблеми з серцево-судинною системою. Готувався до операції.

— Ми добре зналися не один рік, — розповідає керівниця "Асоціації фахівців з народної і нетрадиційної медицини України" Тетяна Гарник. — Коли познайомилися, Костянтин Іванович вже займався народною медициною. З 2004-го активно брав участь у всіх заходах, що проводила Асоціація. Він розумівся на природних методах лікування. Його син Павло подзвонив і сказав, що батько помер.

Костянтин Іванович був онуком травника Михайла Носаля. Заснував у Рівному підприємство "Траволікувальна фундація Носалів".

— Спілкуватися з Костянтином було легко й корисно, — говорить Гарник. — Він знав усе про натуральна медицину. Багато практикував. Був відданий справі. Вникав у суть сучасних медичних реформ. Критикував їх і писав листи чиновникам. Вони довіряли йому та шанували. Він не займався показухою чи заробітчанством. Ніс знання та здоров'я в маси.

Костянтина Носаля поховали в Рівному на місцевому кладовищі. В нього залишилися дружина Анжеліка, сини Кирило й Павло.

Зараз ви читаєте новину «Костянтин Носаль помер о четвертій ранку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути