четвер, 20 листопада 2008 16:22

Ірина Журавська повезла на конкурс "Міс світу" три валізи суконь

Автор: фото: Андрій ЄЛОВІКОВ
  За корону найвродливішої Ірина Журавська змагатиметься в Йоганнесбурзі зі 119 претендентками
За корону найвродливішої Ірина Журавська змагатиметься в Йоганнесбурзі зі 119 претендентками

Переможниця конкурсу "Міс Україна-2008" 19-річна Ірина Журавська в суботу полетіла до Йоганнесбурга, що в Південно-Африканській Республіці. Там місяць готуватиметься до фіналу конкурсу "Міс світу", який відбудеться 13 грудня.

— Уже стільки конкурсів пережила, що навіть не хвилююся, — хвалиться "Міс Україна", племінниця заступника голови столичної міськадміністрації Віталія Журавського. — Спакувала до Йоганнесбурга аж три величезні валізи.

Перед відльотом Журавська відвідала в галереї "Лавра" показ колекції Miss Word Season від модного дому "Юнона". Його дизайнери за три місяці пошили для дівчини шість вечірніх суконь, чотири коктейльні та фінальну.

— Провели 18 примірок, — розповідає 32-річна Інна Черняк, головний дизайнер "Юнони". — Тканини для фінального плаття замовляли в Англії. Для решти суконь використовували ексклюзивні італійські шовк, шифон, мережива. Для Ірини на конкурсі головне — не показати сукню, а якнайкраще розкритися на сцені.

Колекційні моделі дому "Юнона" коштують від 7 до 40 тис. грн.

Конкурс "Міс світу" раніше планували організувати в Києві, але в серпні оргкомітет переніс змагання до Йоганнесбурга. У ПАР приїдуть 120 дівчат із різних країн світу. До фіналу вони пройдуть п"ять конкурсних етапів.

— Для конкурсу талантів підготувала танець, — каже Журавська. — Займалася із професійним хореографом. А ще шліфувала свою англійську, хоча й без того знаю її досконало.

Голова оргкомітету конкурсу "Міс Україна" Лілія Кузнєцова переконана, що в Журавської є шанси на перемогу:

— За букмекерськими ставками, Іра у трійці лідерок разом з іспанкою та венесуелкою.

Конкурс "Міс світу" започаткований 1951-го. Україна бере в ньому участь із 1991 року. Киянка Наталя Козицька 1994-го привезла з конкурсу звання "Міс Європейський континент". Олена Щербань та Олександра Ніколаєнко входили до десятки суперфіналісток.

Зараз ви читаєте новину «Ірина Журавська повезла на конкурс "Міс світу" три валізи суконь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути