четвер, 07 серпня 2008 18:45

Ілля Кур"янов відстає у розвитку на рік

Автор: фото: Андрій ЄЛОВІКОВ
  Співак Гарік Кричевський тримає на руках Іллю Кур’янова. Хлопчик страждає на синдром Дауна
Співак Гарік Кричевський тримає на руках Іллю Кур’янова. Хлопчик страждає на синдром Дауна

Співак Гарік Кричевський, 45 років, сфотографувався із 4-річним Іллею Кур"яновим. Хлопчик страждає на синдром Дауна. Фотосесію влаштувала благодійна організація "Даун Синдром" та школа фотографії Віктора Марущенка.

Батьки Іллі — 32-річний Сергій та 29-річна Лідія — чекають на Кричевського у пров. Михайлівському. Жінка погладжує невеликий круглий живіт. Вона вагітна вдруге. Просить Іллю розказати віршика. Син не зважає, дивиться на голубів.

— А покажи мамі зубки, — просить Лідія.

Хлопчик широко усміхається.

— Іллюшка почав ходити в рік і чотири місяці, уже вміє читати. Восени піде в садочок, — каже батько. — Він здоровий, але в розвитку на рік відстає від інших. А ще в нього пупова грижа — пуп виліз назовні. У вересні зробимо операцію.

Гарік Кричевський несе дитині червону іграшкову машинку "ферарі". Сергій Кур"янов працює у співака юристом. Говорить, про фотосесію із сином підлеглого довідався напередодні.

— Я й гадки не мав, що Ілля має такий синдром, — веде далі. — Я за фахом лікар, мені шкода хворих.

У вересні зробимо операцію

Кричевський закінчив Львівський медінститут за спеціальністю лікар-інфекціоніст. Розказує, що під час навчання приймав пологи: на старших курсах працював медбратом на "швидкій".

— Викликали нас до потяга на залізничний вокзал, — згадує. — Там народжувала жінка з Волині. Я перелякався, бо доти не бачив пологів. Ще у вагоні в жінки відійшли води, перенесли її в машину. До пологового не довезли — родила в дорозі. Хлопчика назвали Левом — на честь міста Львів.

Із 38-річною лікаркою Анжелою Кричевський виховує двох дітей: Вікторію, 11 років, та 4-річного Даніеля. Каже, відмовлявся йти на пологи дружини.

— Це ідіотська західна мода, — обурюється співак. — Якби я був міністром здоров"я, то заборонив би таке. Під час пологів жінка й так відчуває дискомфорт. А в її чоловіка можуть здати нерви. Він відволікає лікарів.

Зараз ви читаєте новину «Ілля Кур"янов відстає у розвитку на рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути