четвер, 24 квітня 2008 18:31

"Гроші йдуть по ленті, як січка"

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Пишу Вам і сяю від задоволення! Увімкнув вдень телевізор і здивувався, як легко в Україні заробити 1000 або й більше гривень. Потрібно тільки назвати слово на три букви — і гарантована ця сума (йдеться про телелото. — "ГПУ".). Я дурний стояв кілька днів у черзі, щоб зареєструватися на Юліних 1000 гривень, а коли я їх получив? А тут молоденькі дівчатка настирливо просять взяти таку суму. Цих дівчаток нам заслали вороги України. Багато писали в газетах, що Юліна тисяча зробить інфляцію. Що ж тоді говорити про тисячі цих дівчаток! Юліну тисячу ми будемо получати років два, а тут кожний день можна виграти тисячу. Розвалять ці дівчатка нашу економіку. Люди перестануть ходити на роботу. Навіщо робити місяць, а то і два, як можна за минуту заробити цю суму?

І це на каналі "Вінниччина", який раніше називався депутатським. Мільйонерами ми вже раз були, коли були купони. І не тільки на цьому каналі. Є вони і на других каналах, наприклад на ТРК "Україна". Так там гроші валяються прямо як листя в осінь. Вони даже сконструювали конвеєр, гроші йдуть по ленті, як січка. Біда та й годі! І ночью не дають спати, теж пропонують гроші. Вони дають, а я боюся брати, бо думаю: що це за гроші, де вони їх стільки взяли? Може, це підроблені, або вони викрали десь банк і тоді нас звинуватять у сообществі. Підкажіть, як бути."

Лист надіслав В. Зінченко із с. Прилука Липовецького р-ну Вінницької обл.

Зараз ви читаєте новину «"Гроші йдуть по ленті, як січка"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути