понеділок, 14 травня 2007 15:17

Фома у Єгипті відпочивав із трьома білявками

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  У суботу в національному комплексі ”Експоцентр України” відкрили сезон пікніків
У суботу в національному комплексі ”Експоцентр України” відкрили сезон пікніків

У суботу в національному комплексі "Експоцентр Україна" в Києві відбувся фестиваль "Чікен фест". Курячі шашлики, стегна та крильця продавали у десяти наметах.

— Кто покупает десять крылышек, тому в подарок салфетки, — сміється білявий хлопець. Він торгує шашликами, вартість одного — 3 грн.

33-річний художник Владислав прийшов на пікнік із двома доньками та дружиною. Чоловік грається із 3-річною Кариною. Дружина зі старшою донькою стоять у черзі до дитячого майданчика.

— Маю друга Лєшого, — веде далі Владислав. — Як субота — він одразу на шашлики. Насмажить, а тоді ми під"їжджаємо. Дорослим — пиво, а діткам сік, — горнеться до доньки.

Розповідає, що мешкає на Воскресенці, винаймає квартиру. Там неподалік є озеро, яке називається Огірок. Гуляє біля нього з доньками. Соромлячись, зізнається, що раніше співав у гурті "Робін Болс". Коли народилися діти — покинув. Тепер малює і продає натюрморти — "усілякі тортики, цукерки".

О, султан, три жены хорошо, дай одну

На сцені виступає гурт "Мандри". Перкусіоніст гурту Салман Салманов знімає рябі шаровари і одягає чорний велосипедний костюм. До 35-річного соліста гурту Сергія Фоменка підбігають двоє школярок, просять сфотографуватися. Фома обнімає їх, дивиться у фотоапарат через темні окуляри.

Каже, що любить відпочивати на природі.

— Сам їжджу на велосипеді у Пирогово, — знімає окуляри Сергій. — Із гуртом на Трухановому острові смажимо шашлики. Їх добре готує наш директор Володя Гергель. У березні святкували наші дні народження: у нього — 16-го, у мене — 19-го числа. Знайшли якийсь потічок. Смажили шашлики, рибу, овочі на грилі. Я люблю м"ясо, хоч хотів бути вегетаріанцем. Коли випили грузинського вина — здалося, наче ми десь у старовинній Англії. Потічок нам видався річкою.

— А з дівчатами де відпочиваєте? — питаю.

— Недавно їздив одразу з трьома дівчатами у Єгипет, — розповідає Фома. — Усі троє пишногруді білявки. Єгиптяни не давали проходу на вулиці, казали: "О, султан, три жены хорошо, дай одну". Але в номері я жив лише з однією дівчиною.

Офіціантка у фартушку приносить на великому тарелі курячі шашлики. Фома нетерпляче зазирає мені за спину.

— Можна, я вже піду, — проситься. — А то хлопці все з"їдять.

Зараз ви читаєте новину «Фома у Єгипті відпочивав із трьома білявками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути