пʼятниця, 29 грудня 2017 05:45

Їжте м'ясо й даруйте гроші

Новорічна ніч

Це — час примирення. Злагода повернеться у сім'ї, де ще донедавна були конфлікти. Подумайте, перед ким варто вибачитися. Проведіть час із найріднішими.

Святкова ніч буде багата на знайомства. Не бійтеся розпочинати стосунки. Вечірка може перерости в побачення.

Рік жовтого Собаки настане 16 лютого. Тому догоджати господарю 2018-го ще не час. Серед кольорів головними мають бути червоний і бордовий. Оберіть таку скатертину й серветки. У декорі уникайте блакитного й білого. Ялинку прикрашайте коричневими, зеленими й червоними іграшками.

Новорічний стіл

Має бути багато м'яса — свинини та яловичини. Обійдіться без риби й курятини. Страв можна готувати небагато, але калорійні. Навіть у салати кладіть м'ясо. На гарнір запечіть картоплю.

Із напоїв оберіть пиво, фруктовий лікер чи настоянку, коньяк і домашні вина — зі сливи, вишні, винограду. Краще не пити молочних лікерів і горілки. Зваріть виш­невий компот. Із фруктів — покладіть груші. В окрему тарілку насипте горішків, родзинок, журавлини й чорносливу. На десерт приготуйте шоколадний торт.

Одяг

У прикрасах можуть бути великі напівкоштовні камені — малахіти, агати. Уникайте перлів і хустинок на шиї.

Жінкам варто відмовитися від пишних суконь. Краще одягнути приталені, з відкритою спиною. Із кольорів підходять чорний, коричневий, червоний, синій і темно-зелений. Не пастельні, а насичені. Оберіть взуття на підборах.

Чоловікам пасуватимуть червоні й бордові сорочки, штани синього чи коричневого кольорів.

Відмовтеся від костюмованих вечірок і масок.

Подарунки

Добре працюватиме подарована побутова техніка. Багато радості принесуть скутери й велосипеди. Жінок потішать шкіряні сумочки, гаманці й прикраси.

Якщо з подарунком боїтеся не вгадати, вручіть гроші. Літні родичі зрадіють антикварним речам або стилізованим під старовину.

Зараз ви читаєте новину «Їжте м'ясо й даруйте гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути