неділя, 17 червня 2007 16:15

Донька Михалкова виходить заміж

  Анна Михалкова з колишнім чоловіком Альбертом Баковим, екс-віце-губернатором Ульянівської області Росії
Анна Михалкова з колишнім чоловіком Альбертом Баковим, екс-віце-губернатором Ульянівської області Росії

Старша донька російського актора і режисера 61-річного Микити Михалкова виходить заміж. Нещодавно 33-річна Анна Михалкова розлучилась із 45-річним бізнесменом Альбертом Баковим. Тепер вона зустрічається з Олександром Шейном, 31 рік, режисером фільму "Ейфорія". Анна збирається за нього заміж.

— Роман Анни й Саші почався миттєво, — розповідають друзі закоханих. — Вони зустрічаються вже півроку. Микиті Сергійовичу Михалкову Саша подобається.

Своїх стосунків пара не афішує. На одній із вечірок на кінофестивалі "Кінотавр" у Сочі парочку бачили разом. Та Олександр, коли побачив журналістів, відійшов убік від Анни.  Кажуть, пара побоюється гніву колишнього чоловіка Михалкової Альберта Бакова. Незважаючи на розлучення, він усе ще сподівається повернути Михалкову. У Альберта з Анною є двоє синів — 7-річний Андрій і 6-річний Сергій.

Микиті Сергійовичу Саша подобається

Познайомилося колишнє подружжя в 1997-му в Російському фонді культури. Баков працював тоді разом із Михалковим, вони були співвласниками компанії "Нікос". Анна з Альбертом почали зустрічатися лише через рік. Баков підкорив доньку Михалкова джентельменськими манерами та розумом.

На початку 2001-го Альберт став віце-губернатором Ульянівської області Росії. Тоді Анна розповідала, що він — ідеальний чоловік, схожий характером на її батька. Через кілька років Баков покинув віце-губернаторське крісло. Подейкували, що він не справлявся з роботою. Невдовзі Анна почала з"являтися на світських вечірках сама. А пізніше заявила про розлучення.

Зараз ви читаєте новину «Донька Михалкова виходить заміж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути