Ексклюзиви
четвер, 07 серпня 2008 18:49

Дитячі страхи передаються по родинній лінії

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Мені 56-й рік, — пише Софія із Тернопільщини. — Усе чогось удома не складається. Я емоційна людина, всього боюся, перехоплює страх. Нікуди не можу вийти, здається, що перестаю дихати. Щось десь станеться — мене вже всю трясе. Маю п"ятеро дорослих дітей. Усі здорові, одружені, а з найменшою Галею не все добре. Вона так само нікуди йти не хоче, ночами не спить, сильно замкнена, стидається хлопців. Їй 23 роки. Вона гарна і працьовита. Чоловік у мене теж роботящий, а тепер запив і на роботі не тримається".

Цілителька української академії цілительства Людмила Захарченко, 51 рік, за фото жінки визначає, що всі її проблеми — від стресу, пережитого в дитинстві.

— Це могло бути у п"ять років, — каже Людмила Леонідівна. — Можливо, Софія налякалася якогось чоловіка. Переляк не пройшов і досі, зосередився в області пуповини, — дивиться на фотокартку. — Через це першою страждає печінка — цей орган завжди відповідає за негативні емоції. Бачу, що правий бік Софії ніби перев"язаний 10-сантиметровою чорною смугою, яка розділяє тіло надвоє. Від страху жінка не може звільнитися, тому відчуває дискомфорт, дратівливість, підвищену емоційність. Це передалося й доньці, і чоловік тому запив. Щоби зняти стрес, можна кілька разів добре пропаритися в сауні, потім стрибнути у холодну воду. Коли м"язи та судини розслабляються, тоді заспокоюється нервова система. Також раджу покаятися у гріхах, молитися, ходити до церкви. Софія сильна людина, здатна розібратися у своїй проблемі.


"Син Микола, 21 рік, провчився в школі без єдиної четвірки, — пише Ніна Анатоліївна із Рівненщини. — Тепер закінчує академію, теж відмінник. Він добрий, щедрий — про такого тільки й треба молити Бога. Але коли приїжджає додому, у нього одразу з"являється нестерпний нежить, течуть сльози. Лікарі кажуть, що в нього алергія на все. Але ж він живе в гуртожитку, користується загальними подушками, одіялами й пилу там вистачає. Може, йому пороблено?"

Сім"я має спільну ауру

— Порчі тут не бачу, — цілителька Захарченко тримає в руках фото Миколи. — В області сонячного сплетіння, — кладе руку на груди, — у хлопця велика точка болю. Вона перекриває йому всю лімфосистему, тому імунітет слабкий, із організму витікає енергія. У Миколи це з дитинства, а тепер загострилося, на весь організм йде інтоксикація. Удома відбувається щось негативне. Раджу звернутися до цілителів, які закриють енергетичні центри, з яких виходить енергія.


"Я вже три роки маю проблеми, — пише Наталя із Житомирщини. — Живу в селі із чоловіком, донькою та матір"ю. Працюю в місті. Майже щоночі сняться кладовища із покійниками. То мати стелить мені там постіль і залишає саму ночувати. Інший сон: я заблудилася на кладовищі й не можу вийти, страшенно боюся. Уранці встаю втомлена, наче розгрузила вагон каміння. Упродовж дня все валиться з рук. У горлі душить. Лікарі ніяких болячок не знаходять".

— Це пов"язано із матір"ю Наталії, — читає лист Людмила Леонідівна. — Ви удвох маєте якусь невирішену проблему або мати займається поганими справами. Уранішня втома від того, що навіть у сні мертві душі з кладовища забирають вашу енергію. Раджу поговорити із матір"ю наодинці. Обов"язково замовте в церкві кілька сорокоустів за здравіє матері й собі окремо. Просіть, щоби Бог благословив ваші шляхи окремо. Якщо не припиниться, раджу роз"їхатися, жити окремо.

Зараз ви читаєте новину «Дитячі страхи передаються по родинній лінії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути