неділя, 12 серпня 2007 15:03

Чоловікові Лопес заборонили публікувати спогади

  Дженіфер Лопес і Оджані Ноа прожили разом 11 місяців
Дженіфер Лопес і Оджані Ноа прожили разом 11 місяців

Латиноамериканська співачка і кіноактриса Дженіфер Лопес, 37 років, відсудила у першого чоловіка, офіціанта Оджані Ноа, $545 тис. Ноа написав книжку про пікантні подробиці їхнього сімейного життя і збирався видати її.

2006 року Оджані вимагав від співачки $5 млн за свою відмову оприлюднювати мемуари. Тоді вона подала на нього в суд. У квітні 2007-го суд виніс рішення на користь Дженіфер. Оджані зобов"язали виплатити $200 тис. моральної компенсації і ще $345 тис. — на покриття судових витрат. 8 серпня адвокати Лопес звернулися до Верховного суду США з проханням підтвердити це.

Якщо Верховний суд США залишить його в силі, екс-чоловікові Лопес, крім грошової виплати, доведеться віддати співачці чернетки невиданої книги. Ноа також зобов"язали утриматися від образливих слів на адресу колишньої дружини.

Лопес і Оджані одружилися у лютому 1997-го. Пара прожила разом 11 місяців. У книзі Ноа написав, що Дженіфер неодноразово зраджувала його зі співаком Марком Ентоні.

Після розлучення з Ноа  та наступним обранцем Лопес — танцівником Крісом Джаддою 2004-го Ентоні став третім чоловіком акторки. Від жодного з трьох шлюбів у Лопес немає дітей.

Зараз ви читаєте новину «Чоловікові Лопес заборонили публікувати спогади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути