Ексклюзиви
понеділок, 18 березня 2019 14:47

Маленькі кухні до та після ремонту: показали фото
22

Кухня №1 до ремонту
Фото: rilane.com
Кухня №1 після ремонту
Кухня №2 до ремонту
Кухня №2 після ремонту
Кухня №3 до ремонту

Малогабаритні приміщення потребують правильного освітлення. Наповнити невелику кухню природним світлом можна за рахунок оформлення стін і стелі у світлих, пастельних тонах: сонячні промені віддзеркалюватимуться від поверхонь, завдяки чому приміщення виглядатиме більшим. Окрім центрального світильника, слід встановити додаткові. Бажано зупинити вибір на вбудованих системах підсвічування.

Від темних кольорів відмовлятися не обов'язково. Такі, як шоколадний, темно-синій, бордовий за правильного підходу здатні створити необхідну перспективу, пише видання Rilane.

Обставляючи маленьку кухню, варто відмовитися від важких, габаритних меблів на користь більш компактних і максимально містких. Щоб не марнувати простір і при цьому візуально не звузити його ще більше, замість класичних підвісних шафок можна встановити відкриті стелажі й підвісні полички, які доходитимуть до самої стелі. Якщо брати шафки, то вибір бажано зупинити на моделях зі скляними дверцятами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повноцінне житло на 18-и квадратних метрах: показали компактний будинок на колесах

Не слід завантажувати простір зайвими предметами — використовувати його слід по максимуму. Так, замість непотрібного декору на стіни можна почепити окремий посуд і різне кухонне начиння, замість традиційного обіднього столу обрати висувну конструкцію. Під підвіконням можна встановити шафку з рядом поличок для зберігання сухих продуктів. Важливо також прорахувати необхідну кількість робочих поверхонь: зайві стільниці лише перевантажать простір. Габаритну техніку розміщувати краще в ніші, дрібну — на підвісних поличках.

Від штор на вікні в маленьких кухнях варто відмовитись: вони завадять проникненню сонячного світла й ще більше обмежать простір.

Раніше показали фото до та після ремонту маленьких ванних кімнат. Завдяки правильній організації простору дизайнерам вдалося приміщення візуально розширити й приховати нестачу в них квадратних метрів.

Зараз ви читаєте новину «Маленькі кухні до та після ремонту: показали фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути