пʼятниця, 22 квітня 2016 06:45

"Батьки не заперечували, що вона має дитину від першого шлюбу"

Автор: фото з сайта www.ord-ua.com
  Прем’єр-міністр Володимир Гройсман із дружиною Оленою. Вона живе у Вінниці. Має біз­нес 
Прем’єр-міністр Володимир Гройсман із дружиною Оленою. Вона живе у Вінниці. Має біз­нес 

Порошенко, Гройсман і Яценюк одружені із старшими жінками

Майже на шість років Олена Гройсман старша за свого чоловіка, прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана.

Пару познайомила спільна подруга 1995-го.

— Спочатку просто дружили, потім почали зустрічатися, — каже в одному з інтерв'ю Володимир Гройсман, 38 років. — Я запропонував разом жити. Олена довго думала, перш ніж погодитися. Почали винаймати квартиру.

Напередодні дня народження Олени вирішив, що цього дня будемо відзначати ще одну подію. Купив потай обручки і запропонував побратися.

Олена й Володимир одружилися 1997 року. На той час Гройсманові було 19. Працював комерційним директором підприємства свого батька "Юність" у Вінниці.

— Батьки не заперечували, що вона старша і має дитину від першого шлюбу, — продовжує Гройсман.

Донька Олени Юлія навчається в Лондонському університеті на юридичному факультеті. Спільна дочка Христина — учениця престижного коледжу в Лондоні. Син Давид народився 2011-го.

Жінка живе у Вінниці. Займаєть­ся бізнесом. Є одним із ­власників товариства "Магігранд", що має торговий центр у місті.

Дружина екс-прем'єра Арсенія Яценюка 46-річна Терезія — корінна киянка. Старша за чоловіка на чотири роки.

Познайомилися 1996-го на роботі в банку "Аваль". Вона працювала там референтом. Довго були друзями. Згодом Терезія запросила Арсенія на каву. Одружилися через три місяці після початку стосунків.

— Був вечір. Арсеній мене проводжав додому й каже: "Ми ж дорослі люди, любимо одне одного. Давай жити разом". І ми почали жити разом і готуватися до весілля, — розповідає Терезія Яценюк.

Весілля було скромне. Прийшли найближчі родичі й друзі. Наречена одягла сріблясте плаття, довгі білі рукавички.

— Сімейне життя — взагалі дуже складне, — говорить Арсеній Яценюк, 41 рік. — І найбільша заслуга в наших відносинах — Терезина. Річ не тільки в тому, що вона вранці прокидається, збирає дітей до школи, всіх годує, одягає, проводжає. А вона справді оберігає полум'я сімейного життя.

Подружжя виховує 16-річну Христину і 11-річну Софію. Терезія очолює на­глядову раду благодійного фонду "Відкрий Україну". Його 2007-го створив чоловік. Фонд популяризує Україну за кордоном.

Терезія здобуває другу вищу освіту — психолога. За першою — бібліограф.

Президент 50-річний Петро Порошенко народився на три роки пізніше від майбутньої дружини Марини. Вона киянка. Закінчила столичний медичний інститут. Працювала кардіо­логом у Жовтневій лікарні.

Пара познайомилася на студентській дискотеці після зимової сесії в університеті.

— Це була любов з першого погляду, — говорить Марина Порошенко, 54 роки. — Не могла не звернути увагу на такого цікавого чоловіка. Крім того, Петро був майстром спорту з вільної боротьби і дзюдо. Дуже цим пишалася і завжди почувалася за його спиною, як за кам'яною стіною.

Через півроку Петро й Марина почали зустрічатися. Тоді їх разом відправили в колгосп збирати урожай.

— У мене був суворий режим. О 22:00 мала бути вдома. У цей час ми приходили під будинок, я показувалася мамі. Потім стояли під балконом до півночі й пізніше. Розходитись було важко, — згадує Марина.

Через рік одружилися. Марині було 21, Петрові — 18. Батьки обох були проти раннього шлюбу. Пара побралася в першу відпустку чоловіка під час його служби в армії.

— Наші батьки познайомилися вже перед загсом. Виглядало смішно: мій тато простягнув руку і сказав: "Переведенцев". Батько Петра теж простягнув руку: "Дуже приємно, Порошенко". Ми цей момент часто згадуємо, — каже Марина Анатоліївна.

Після народження чотирьох дітей залишила лікарську роботу. За президентства Порошенка почала займатися благодійністю. Рідко виходить на люди без чоловіка.

Дядько Людмили Янукович зняв її чоловікові судимості

65-річний Віктор Янукович молодший за свою дружину майже на рік. Людмила Янукович, у дівоцтві — Настенко, народилася в Донецьку. Закінчила Макіївський інженерно-будівельний інститут за спеціальністю "інженер-будівельник". Пара познайомилася 1969-го. Одружилися через три роки.

— Переконана, що перша дружина і перший чоловік — це від Бога. Господь нас одне одному послав, — розповідає Людимила Олександрівна в одному з інтерв'ю.

Дядько Людмили — Олександр Сажин — очолював суд міста Єнакієве. Його постановою знято обидві судимості Віктора Януковича. На честь дядька подружжя назвало свого першого сина.

Коли чоловік опинився при владі, Людмила Олександрівна зайнялася благодійністю. Стала головою фонду "Від серця до ­серця". Участі в офіційних заходах Януковича не брала. Навіть коли цього вимагав міжнародний протокол.

У травні 2010-го стала членом клубу українських інтелектуалів і аристократів "Інтелігент". Після Революції гідності переїхала до окупованого Криму.

Зараз ви читаєте новину «"Батьки не заперечували, що вона має дитину від першого шлюбу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути