Ексклюзиви
вівторок, 18 лютого 2020 11:23

"Победа – это худшее, что может произойти в жизни. После нее сложно не расслабиться"

Андре Тан дарує одяг Джамалі

13 лютого в кінотеатрі "Оскар", що у столичному торговельному центрі "Гулівер", відбулася презентація документального фільму АNDRE TAN. У ньому дизайнер 37-річний Андре Тан зіграв себе

Близько 19:00 до кінотеатру червоною доріжкою заходять гості. Пригощаються шампанським у високих синіх келихах. Працюють кілька десятків фотографів.

– Я люблю и ношу наряды Андре Тана. Когда-то споткнулась и упала на красной дорожке в длинном платье. Было смешно, – розповідає хореографиня 32-річна Олена Шоптенко. Вбрана у широкі джинси з високою талією та вузьку бежеву водолазку на блискавці. – Самое сложное – это подняться после падения во всех смыслах. Победа – это худшее, что может произойти в жизни. После нее сложно не расслабиться. После рождения ребенка сильно поменялся стиль. Раньше я предпочитала черный, сейчас – яркие цвета, женственные формы, каблуки и платья. В гардеробе их только три. Остальные отдала подругам и на благотворительность.

  Дизайнер Андре Тан із дружиною підприємицею Аліною Харечко фотографуються у фоє столичного кінотеатру ”Оскар”. Тут представили документальну стрічку про модельєра ANDRE TAN. Знімати почали минулого літа
Дизайнер Андре Тан із дружиною підприємицею Аліною Харечко фотографуються у фоє столичного кінотеатру ”Оскар”. Тут представили документальну стрічку про модельєра ANDRE TAN. Знімати почали минулого літа

Співачка 32-річна Марина Тимофійчук, яка виступає під псевдонімом Navka, обговорює з подругою своє пальто до п'ят з овечої вовни та різнокольорових пасм пряжі.

– Моє вбрання коштує дуже дорого, бо з натурального матеріалу, – говорить. – Я з 2009 року займалася випуском весільних суконь. Бо на радіо тоді казали: "Пиши російською, тоді будемо брати на радіо. Українська – не формат". Після 2014-го люди відчули потребу в українській музиці, але її було дуже мало. Тому повернулася на сцену. Допомогли квоти. Взяла псевдонім Navka, бо хочу підкорити США. А там мого прізвища не те що не запам'ятовують, а навіть вимовити не зможуть.

Демонструє вишитий чорним напис NAVKA на білому пальті. На нього задивляється журналіст і телеведучий 32-річний В'ячеслав Соломка у білому смокінгу. З двома друзями спілкується російською. Переходить на українську, коли звертаюся до нього.

– Для мене питання мови не принципове. Мама й тітка говорили зі мною суржиком. На телебаченні навчився правильно розмовляти українською, – пояснює. Під час розмови тисне знайомим чоловікам руки, а жінок цілує у щоку. – Коли ти на піку слави, то всі усміхаються, а коли йде на спад, то роблять вигляд, наче й не зналися до цього. З Андре Таном ми познайомилися сім років тому під час інтерв'ю. Коли відпочивав із колегою в Барселоні, випадково дізнався, що він там із дружиною. Показали нам улюблені місця й повели в ресторан, куди ходять тільки місцеві. Мені так тоді сподобалося, що я ще тричі відпочивав у Барселоні.

Черга з журналістів вишиковується по коментар до співачки 36-річної Джамали. Вона вдягнена в довгу синю сукню вільного крою. Її помічниця просить ставити питання якнайшвидше – поспішають привітати Андре Тана.

– Коли навчалася в консерваторії, мріяла з ним познайомитися. Зараз він мені дарує одяг, – розповідає Джамала. – Для мене важливо використовувати стільки одягу, скільки справді потрібно. Речі, які не хочу носити, переробляю або продаю на аукціонах. Іноді буває, що телефоную менеджеру й кажу, що хочу одягнути костюм, а вона: "Ми його віддали на благодійність". Андре Тан мене надихає. Зараз виходить мало справжнього українського кіно. Хочу побачити фільми про Дмитра Шостаковича, Павла Тичину, Лесю Українку. Остання стрічка, що справила враження, – "Паразити" корейського режисера Пон Джун Хо.

До залу заходить 40-річний актор Данило Білих. Ховається за колоною біля барної стійки.

– Я прикинулся серым шлангом и забился под дальнюю колонну, чтобы меня никто не видел. Много лет стараюсь быть незаметным. Понимаю, что нужно давать интервью, но не люблю, – каже з усмішкою. – Когда обрушивается большая слава, то многие не готовы. Это очень большая нагрузка. На своих мастер-классах направляю внимание 20 человек на одного, и он меняется. Начинает говорить ерунду, путается в мыслях. Чтобы быть постоянно готовым ко вниманию, нужно иметь внутреннюю позицию. Бывает, что у актера есть много фото в журнале, но это не прибавляет ни статуса, ни работы.

  Співачка Юлія Лаута прийшла на презентацію фільму АNDRE TAN  у шкіряних штанях  і прозорому гольфі.  Після народження дитини  за півтора місяця схудла  на 20 кілограмів
Співачка Юлія Лаута прийшла на презентацію фільму АNDRE TAN у шкіряних штанях і прозорому гольфі. Після народження дитини за півтора місяця схудла на 20 кілограмів

Телеведуча Катерина Осадча, 36 років, записує інтерв'ю зі співачкою 34-річною Дашею Астаф'євою та фешн-фотографом Сонею Плакидюк, 30 років. Прийшли разом. Відповідають на запитання, обійнявшись. Коли Осадча питає, чи готові вони стати першою лесбійською парою України, сміються. Запевняють, що лише подруги.

– Тренч із колекції Андре Тана – це реверанс маестро. З ним у мене любов. Одягла на голе тіло, – Соня Плакидюк демонструє свій довгий чорний тренч із блискучим камінням. – З Андре ми познайомилися на зйомці Олі Полякової. До зустрічі нам одне про одного розказували гидоту. Потім сміялися над цим. Зрозуміли, що будемо дружити все життя.

З яскравим макіяжем, у джинсових штанях і жакеті позує перед фотографами співачка 34-річна Ольга Цибульська. Каже, що прийшла без білизни. Грайливо надуває губи та сміється.

– Навіть мій син носить речі від Андре Тана. Завтра братиме участь у показі його колекції, – розповідає. – В шоу-бізнесі все вирішує не третій розмір грудей. З моїм теж можна. Не треба вірити в кліше, що зірки отримують мішки грошей та купу зв'язків. Усе залежить від уміння підніматися й починати все спочатку. Зізнаюся, що сплю з продюсером, бо мій продюсер – це Оля Цибульська.

Повз пробігає психологиня Наталія Холоденко, 37 років.

– Так это ж мужчина моей мечты, – наздоганяє чоловіка, який іде попереду. Цілує в щоку.

– Бордо? – питає той.

– Я сегодня вишенка, – відказує Холоденко. Вдягнена в короткі шорти й кофту бордового кольору.

– Люблю біографії, тому для мене це прекрасна нагода дізнатися історію успіху Андре Тана. У моїй біографії були різні складнощі – не було грошей, житла і нормальної зрозумілої професії. Та я йшла до своєї мети, не дивлячись ні на що, – каже Наталія. Перепрошує за поспіх. – Треба бігти, бо вже запускають до залу, а в мене місце в першому ряду.

Близько 20:00 в кінозалі всі місця зайняті. Кілька десятків гостей дивляться фільм стоячи. У холі кілька журналістів розмовляють зі співачкою 31-річною Юлією Лаутою. Одягнена в шкіряні штани та рожеві лаковані чоботи. Під напівпрозорою кофтиною видно чорний бюстгальтер. Має руде волосся з рожевими пасмами. Очі підведені рожевою фарбою.

– Я всегда ярко одеваюсь, даже на пробежки. Такой мой внутренный мир. Я реалистка, но пытаюсь видеть лучшее. Каждый день ставлю себе задачу сделать что-то неординарное, – каже Лаута. – Были прыжки с парашютом, полет на реактивном самолете, я первой при­зналась в любви мужчине. Он ответил взаимностью. Развиваться и быть лучше – это ставить себе вызов. Когда переходишь через свои границы, выходишь из зоны комфорта, растешь. Самый большой мой вызов – похудеть после беременности на 20 килограммов за полтора месяца.

Під час фотосесії періодично надягає та знімає сонцезахисні окуляри в яскраво-зеленій оправі. Піднімає ноги до голови, щоб показати, що шкіряні штани – це зручно. За 20 хв. у холі не залишається нікого. Офіціанти збирають порожні келихи і зазирають у кінозал.

Зараз ви читаєте новину «"Победа – это худшее, что может произойти в жизни. После нее сложно не расслабиться"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути