четвер, 26 серпня 2010 10:45

Підвищенням намагаються підняти його авторитет серед міліцейського складу

21 серпня президент Віктор Янукович присвоїв звання генерал-лейтенанта міліції міністрові внутрішніх справ Анатолію Могильову. Досі той був генерал-майором.

Вадим КАРАСЬОВ, 54 роки, політолог, директор Інституту глобальних стратегій

"Ну якось не вписується в традиції пострадянської української бюрократичної ієрархії, щоб міністр внутрішніх справ був лише генерал-майором. Звання ж має відповідати статусу! Навіть у міліції є генерал-лейтенанти, генерал-полковники, а діючий міністр був лише генерал-майором... Несолідно! Підвищенням намагаються підняти його авторитет серед міліцейського складу.

Коли з позаторішніх полковників роблять міністрів, а тоді й генерал-лейтенантів, це формує абсолютну лояльність до керівників держави. І навряд чи тепер удасться знайти відданішого президентові члена уряду, ніж Могильов. Його можна посварити за помилки, за погану українську, але просто так макіївськими кадрами не розкидаються! У чутки про його можливе звільнення я не вірю".

Зараз ви читаєте новину «Підвищенням намагаються підняти його авторитет серед міліцейського складу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути