середа, 13 лютого 2019 09:58

"Еліти не змінились"

Печерський райсуд Києва 30 січня зняв арешт із майна екс-міністра внутрішніх справ 56-річного Віталія Захарченка. Зокрема, із 20 земельних ділянок, трьох будинків, квартири і двох машиномісць. Про це у Facebook написав народний депутат 40-річний Ігор Луценко. Його та активіста Майдану Юрія Вербицького в січні 2014-го викрали з лікарні, били ногами. Після катувань Вербицький помер.

"Арешт наклали в рамках розслідування справи про відмивання коштів колишнім міністром. Захарченко – один з імовірних співорганізаторів викрадення нас із покійним Вербицьким та вбивства останнього", – написав Ігор Луценко

  Роман СІНІЦИН, 33 роки, волонтер
Роман СІНІЦИН, 33 роки, волонтер

У нас відбулася революція, але ЕЛІТИ НЕ ЗМІНИЛИСЬ. І схеми залишились ті самі, просто змінили кінцевих бенефіціарів. Нормально почуваються "регіонали", які крали десятки мільйонів доларів, міліціонери, які організовували вбивства активістів. "Беркут" просто змінив назву.

Рінат Ахметов на початку війни був спонсором батальйонів сепаратистів на Донбасі, а зараз його бізнес зростає. Андрій Портнов періодично приїжджає в Україну, а він був архітектором злочинної правової системи. Якби Віталій Захарченко повернувся, то суд теж зняв би з нього звинувачення.

Є десятки справ Майдану, які досі на підготовчій стадії. НІЧОГО НЕ РОЗКРИЛИ. А генпрокурор – це генератор випадкових чисел і слів. Каже, що знає замовників убивства Катерини Гандзюк.

ЧОМУ ВОНИ НЕ СИДЯТЬ? Немає відповіді. Те ж саме й зі справами Майдану. Так, справу Януковича довели до суду, але він – у Росії. Мова не тільки про нього, а й про оточення. Активи його найближчих соратників розблоковують.

Якщо злочинці повертаються, їм віддають майно, то і САНКЦІЇ МОЖУТЬ ЗНЯТИ. Навіщо міжнародній спільноті виступати проти злочинного режиму, якщо чинна влада в Україні його толерує. В українців теж є ВТОМА, вона накопичується. Ми знаємо, у що вона може вилитися, коли людям набридає

Зараз ви читаєте новину «"Еліти не змінились"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути