Ексклюзиви
вівторок, 03 жовтня 2006 17:10

Поїзд відтяв голівку дитині

Дворічна Катерина загинула під колесами потягу поблизу своєї хати в селищі Дружба Теребовлянського району Тернопільської області. Трагедія сталася на очах 22-річної матері Світлани та 55-річного дідуся Михайла Королюка.

— Вони між двох небезпек мешкають, — каже настоятель місцевого храму отець Василь Мариновський, 38 років. — З одного боку від хати проходить швидкісна траса на Чернівці, а з другого — залізнична колія. Подвір"я парканом обгороджене. Дідусь Михайло на станції старшим майстром по колії працює. Увечері прийшов додому покласти інструмент у сарай, хвірточку відкрив, цукерочками онуку пригостив. Катеринка на гойдалку просилася до сусідів, що через колії живуть. Світлана збиралися відвести, ще й два голубчики взяла із собою — погодувати малу. Дорослі забарилися на подвір"ї, а дівчинка вибігла через хвірточку на колію. Перед сьомою вечора на станцію до Заліщиків заходить дизель, сигналить на семафорі. А того вечора протяжно так гудів. Михайло оглянувся на колію — а Катеринка вже під вагонами. Дитика ще піднялася на ноги, потім від удару впала під колесо. Голівку відтяло. Королюк із дочкою за кілька метрів стояли, все бачили.

Коли поїзд проїхав, дідусь ухопив скривавлене тільце онуки й заголосив. Поховали Катеринку минулої п"ятниці.

— У Світлани з 24-річним чоловіком Анатолієм залишився 4-річний синок Денис. А Михайлові такі страждання випали — вже дві дружини поховав, а тепер і онуку, — додає отець Василь.

Зараз ви читаєте новину «Поїзд відтяв голівку дитині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути