неділя, 12 вересня 2021 21:23

Путін проковтнув Білорусь, рецепт шарлотки і серйозне питання до рускіх: 5 блогів тижня

Путін проковтнув Білорусь, рецепт шарлотки і серйозне питання до рускіх: 5 блогів тижня
Лукашенко і Путін заявили про початок активної фази інтеграції Росії та Білорусі. Фото: Reuters

Gazeta.ua пропонує 5 найпопулярніших блогів цього тижня.

1. Євген Клопотенко поділився рецептом шарлотки. Можна експериментувати і робити її не тільки з яблуками, але й персиками, грушами, малиною, полуницею та навіть ревенем. У складі інгредієнти, які кожен знайде на кухні. Секретний інгредієнт – апельсиновий сік.

2. Московські фабрики голоду знищили понад 15 млн українців. 2021 року нас мало бути не менше 100 млн. І саме сто років тому наша нація розгорталася в глобальну силу, за демографічним потенціалом співставну з японцями, британцями чи американцями. У нас серйозні питання до рускіх. Все ще попереду, наголосив історик Ростислав Мартинюк.

3. Лукашенко і Путін заявили про початок активної фази інтеграції Росії та Білорусі. Лукашенко погодився на єдину макроекономічну політику, інтеграцію платіжних систем, поглиблення співпраці в митній і податковій сферах, створення єдиного ринку газу. Зрозуміло, що насправді це означає банальне поглинання країни Російською Федерацією. Зараз добре видно, яким шляхом збирався піти в 2013 році Янукович. І від чого захистили українці на Майдані свою країну, переконаний журналіст Денис Казанський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відтепер Білорусь – російська військова платформа. Європа в небезпеці

4. Мінські домовленості не є міжнародним договором, оскільки їх не ратифікувала Верховна Рада. Вони порушують суверенітет України, суперечать Конституції і законам. Припинити війну на основі "Мінська" неможливо. Це пряма дорога до ще більшої війни. Перше, що треба зробити – поставити крапку на Мінських домовленостях. Наступним кроком необхідно повернутися до міжнародного права, починаючи зі Статуту ООН, вважає політолог Михайло Басараб.

5. Сало - продукт довгожителів. Корисне для печінки, допомагає очищати її клітини від застою жовчі. Виводить радіонукліди. В салі міститься арахідонова кислота, яка входить до складу клітинних мембран і необхідна для роботи ферментів серцевого м'яза. Дає відчуття тривалого насичення, наголошує дієтологиня Оксана Скиталінська.

Зараз ви читаєте новину «Путін проковтнув Білорусь, рецепт шарлотки і серйозне питання до рускіх: 5 блогів тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути