Нині українців мало бути 100 млн. У нас серйозні питання до рускіх

Московські фабрики голоду знищили понад 15 млн українців

Сьогодні оголосили уточнені цифри кількості жертв терору голодом.

Геноцид української нації:

1921-1923 - 3,5 млн

1932-1933 - 10,5 млн

1946-1947 - 1,5 млн

Разом - 15,5 млн

Під висновками вчених стоять підписи провідних криміналістів, правників та демографів. На більшість із них здійснювався асиметричний тиск "свідєтєлєй 3,9 млн жертв, да і то нєпанятна".

Шкода, що свої принципові перемоги ми здобуваємо в атмосфері секретності. Але після міжнародного форуму все розсекречено. З високої трибуни говорили Шепітько, Папакін, Білий, Герасименко, ще раніше до висновків приєднався й Глузман. І десятки инших вчених та академічних інституцій.

А ще ми поборемося за масову, молодіжну авдиторію. Яка має не просто знати про московські фабрики голоду, але й бути речником наших повсякденних позовів до теперішньої РФ. Для цього - усе інтерактивне начиння в залу памяти Музею Голодомору-геноциду: 3D-мепінг, touch-екрани, світлові інсталяції та звукові системи.

Ми поборемося за масову, молодіжну авдиторію. Яка має не просто знати про московські фабрики голоду, але й бути речником наших повсякденних позовів до теперішньої РФ

Ні, це не буде show-room. Але виглядає не гірше, ніж у Музеї варшавського повстання чи Яд-Вашем. І так, там багато молоді!

PS. 2021 року українців мало бути не менше 100 млн. І саме сто років тому наша нація розгорталася в глобальну силу, за демографічним потенціалом співставну з японцями, британцями чи американцями. У нас серйозні питання до рускіх. Все ще попереду.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі