Зе-влада біситься, бо втратила довіру народу

Їм мало хто повірить, навіть якщо раптом почнуть казати чисту правду

Напишу непопулярне. І не про "вагнерівців", хоча почну з них.

Насправді, цілком можливо, що про операцію затримання "вагнерівців" ніхто з Києва ні в Москву, ні в Мінськ не повідомляв, а провал стався просто через фатальний перенос їхнього виліту з Мінська.

Звісно, це рішення про перенос було безвідповідальним і непрофесійним, і по суті воно дорівнювало зриву операції. Ба більше, воно було цілком в дусі Зеленського - у цій частині я цілком вірю його потоку свідомості на пресмарафоні. Тобто весь перебіг подій насправді цілком можна пояснити і без "крота".

Біда в іншому. Ця влада стільки брехала, у тому числі щодо цієї операції, що тепер їй дуже мало хто повірить, навіть якщо вона раптом почне казати чисту правду. Пастушок і вовки.

Тому, якщо навіть "крота" в ОПУ справді не було, а Єрмак і Демченко не шпигують на користь Росії, а лише сумлінно виконують завдання Зеленського – "шукаємо, як порозумітися і замиритися з Путіним", Банкова зараз біситься саме через те, що проти звинувачень Бурби і Бутусова там все одно немає жодної зброї – незалежно від того, наскільки ці звинувачення правдиві.

Єдиної надійної зброї для таких ситуацій – правдивості – ця влада позбавилася напрочуд легко і швидко. А невдовзі додала до неї законність

Адже єдиної надійної зброї для таких ситуацій – правдивості – ця влада позбавилася напрочуд легко і швидко. А невдовзі додала до неї законність.

Про попередню владу ця влада та її тодішні прибічники брехали направо й наліво. Але чомусь були впевнені, що в їхній правдивості, щойно вони стануть владою, ніхто не матиме жодного сумніву. Шашлички, "відкритість", всі діла.

Але ні, хлопці. Так це не працює.

P.S. Ще раз: я не знаю достеменно, був "кріт" чи ні, і що там насправді сталося. І ніхто не знає, крім дуже вузького кола осіб, які всі мають власні причини не казати правду. Я про інше: звідки береться довіра до влади і коли/чому вона зникає. А також про те, чому ця інформаційна атака на владу так дошкуляє Банковій.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі