середа, 23 січня 2008 15:39

В Одесі шиють одяг за французькими лекалами

На столичній вул. Старокостянтинівській, 4, що на Подолі, в магазині "Арбер", до 16 лютого триватиме 50-відсотковий розпродаж.

Киянка Ірина, 29 років, уперше тут. Каже, що зайшли з подругою випадково. Жінка роздивляється чорну напівпрозору лляну блузу-туніку за 120 грн. Уподобала літню чорну блузу з дрібними квітами та відкритою спиною за 78 грн. Проте вважає, що така краще виглядатиме на високій жінці.

— Приміряйте отаку, блакитну, з синіми квітами, — радить Валентина, продавець-консультант магазину. — Вона з віскози, тож приємна до тіла. Коштує 103 гривні.

Горловина й низ блузки зроблені широкою резинкою. За словами продавчині, така модель гарно виглядатиме з тоненькими джинсами чи літніми брюками.

— Увесь одяг у магазині пошито з французьких тканин та за французькими лекалами. Однак вироби відшивають в Одесі. Моделі починаються з 42-го розміру, — пояснює Валентина.

Зараз ви читаєте новину «В Одесі шиють одяг за французькими лекалами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути