пʼятниця, 21 грудня 2007 15:12

Літня майка на розпродажу коштує 29 гривень

— Мій чоловік Олексій вважає, що коли в центральних магазинах починається розпродаж, по одяг краще їхати на Шулявку в ряди секонд-хенду, — розповідає киянка Людмила Ведмідь, 33 роки. — Я ходжу по магазинах сама, бо Льоша не розуміє, як можна серед такого лахміття копирсатися. Але я завжди вмію "виудити" з купи мотлоху кілька пристойних речей.

Киянка Марина, 28 років, каже, що ходить магазинами лише під час розпродажів. Купує в основному класичний одяг, за модою не женеться. Тому й не боїться, що гардероб буде неактуальним наступного сезону.

— Купила собі три трикотажні майки у магазині "Дженіфер" по 29 гривень. Через місяць-два ціни на літні речі знову піднімуть, а 29 гривень — красна їм ціна!

24-річна Оксана цілий ранок ходила центральними магазинами, щоб купити светр і брюки.

— Не знаю, на що розраховують власники магазинів, коли привозять товар, але це страшне! Весь одяг покошлатаний, не відпарений і навіть на "плечиках" не має ніякого вигляду! — обурюється киянка. — Може, якби жінки влаштували демонстрації й акції протесту, то ставлення до покупців змінилося б!

У центральних магазинах "Терранова", "Манго", "Саваж" почався розпродаж — знижки 30%. Продавці-консультанти кажуть, що до Нового року акційний відсоток зросте до 50–70%. В основному під час розпродажів одяг купують дівчата та жінки 15–25 років.

Зараз ви читаєте новину «Літня майка на розпродажу коштує 29 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути