пʼятниця, 08 листопада 2019 05:30

Будинок спроектували для найвимогливіших жителів

Автор: ФОТО НАДАНЕ КОМПАНІЄЮ ”АНДОРРА”
  Житловий комплекс ”Андорра” поєднує в собі сучасні архітектурні рішення та передові технології. Розташований у мікрорайоні ”Центральний” на вулиці Смілянській, 122/3, в Черкасах
Житловий комплекс ”Андорра” поєднує в собі сучасні архітектурні рішення та передові технології. Розташований у мікрорайоні ”Центральний” на вулиці Смілянській, 122/3, в Черкасах

— Подруга з чоловіком постійно жалілася, що в Черкасах неможливо знайти недорогу квартиру. Кілька місяців шукали однокімнатні з бюджетом до 20 тисяч доларів у новобудовах, — каже 30-річна Марія Шейх. — Порадила їм житловий комплекс "Андорра" в мікрорайоні Центральний на вулиці Смілянській, 122/3, в Черкасах. Проходила повз нього й одразу кинулася в очі стильна сучасна архітектура будинку з червоної керамічної цегли.

— Подруга вхопилася за цей варіант. Зустрілася з менеджером. Він показав документи на оформлення. Її чоловік — юрист. Сказав, що з документацією все в порядку. Потім пішли на оглядини.

Житловий комплекс "Андорра" розташований у 10-хвилинній доступності до центру. Поряд — залізничний вокзал, ринок, лікарні, аптеки, школи, дитячий садок і парк Перемоги.

— Подруга прийшла за порадою до мене. Казала, що в будинку автономне газове опалення. Це дозволить економити на комунальних послугах і самостійно регулювати температуру, — додає Марія Шейх. — У кожній квартирі встановлюється двоконтурний газовий котел. Для кращого освітлення в усіх квартирах передбачені великі лоджії з панорамними вікнами. Будинок утеплений пінополістиролом і мінеральною ватою. Сама живу в такому. Знаю, що завдяки цьому взимку буде тепло, а влітку прохолодно. Житловий комплекс складається з п'яти секцій по 10 поверхів кожна. На першому поверсі будинку розташовується комерційна нерухомість.

Комплекс "Андорра" — третій об'єкт у Черкасах від забудовника. Вже зведені та заселені комплекси "Сімейний" і "Сімейний Люкс".

— Забудовник перевірений. Ціна за квадратний метр — 10,5 тисячі гривень. Порадила подрузі купити однокімнатну квартиру за 16 тисяч доларів, — говорить Марія Шейх. — Ще й залишаться гроші на ремонт. Або ж можна оформити розстрочку на двокімнатну. Подрузі подобається, що двір розташований у незамкненому колі між секціями будинків. У ньому затишно, немає вітру. Навколо багато зелені, ростуть дерева, є газони. Буде де погратися дитині, та й самим прогулятися приємно. Доріжки заасфальтовані. Є парковка й гаражні бокси. Розумію, що будинок спроектували для найвимогливіших жителів. У ньому поєднуються сучасні архітектурні рішення та передові технології.

Першу секцію житлового комплексу введуть в експлуатацію 2020 року.

ЖК "Андорра" розташований за адресою: м. Черкаси вул. Смілянська, 122/3,

тел.: 0(66) 05 05 044;

0(98) 205 05 04

andorra.ck.ua

Дозвіл на виконання робіт виданий Державною архітектурно-будівельною інспекцією України від 21 червня 2019 року №ІУ 113191721088.

Ліцензія на здійснення будівельної діяльності видана Державною архітектурно-будівельною інспекцією України від 06 червня 2016 р. №21-Л.

Зараз ви читаєте новину «Будинок спроектували для найвимогливіших жителів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути