Ексклюзиви
Середа, 22 серпня 2007 16:45

Від винних слив дівчата стають балакучими

Киянин Дмитро Смирнов, 35 років, дивує гостей коктейлем, який скуштував кілька років тому на вечірці в Санкт-Петербурзі. Цей напій він назвав "Зелена шипучка".

— Її готую з шампанського та зеленого японського вина "Чоя" зі сливами, — пояснює. — Келих на чверть заповнюю "Чоєю" і доливаю "Совєтським". Прикрашаю сливою з вина, вона теж алкогольна.

Винні сливи Дмитро іноді просто подає на блюдці.

— Дівчата їх дуже люблять. Наче не пили, а стають такі балакучі, — ділиться киянин. — Знайомі завжди пристають із проханням зробити "Шипучку".

"Чою" і шампанське Смирнов купує у сусідньому супермаркеті. За півлітрову пляшку японського вина викладає до 100 грн.

Зараз ви читаєте новину «Від винних слив дівчата стають балакучими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Погода