Киянин Дмитро Смирнов, 35 років, дивує гостей коктейлем, який скуштував кілька років тому на вечірці в Санкт-Петербурзі. Цей напій він назвав "Зелена шипучка".
— Її готую з шампанського та зеленого японського вина "Чоя" зі сливами, — пояснює. — Келих на чверть заповнюю "Чоєю" і доливаю "Совєтським". Прикрашаю сливою з вина, вона теж алкогольна.
Винні сливи Дмитро іноді просто подає на блюдці.
— Дівчата їх дуже люблять. Наче не пили, а стають такі балакучі, — ділиться киянин. — Знайомі завжди пристають із проханням зробити "Шипучку".
"Чою" і шампанське Смирнов купує у сусідньому супермаркеті. За півлітрову пляшку японського вина викладає до 100 грн.
Коментарі