понеділок, 07 травня 2018 07:20

У салат із морської капусти додають локшину

— Салат із морської капусти виходить гострий і ситний. А рисова локшина додає східного колориту, — каже киянка Уляна Поліщук, 36 років.

Варить 100 г рисової локшини. За 3–4 хв. після закипання скидає на друшляк, аби стекла вода. В глибокому салатнику змішує 200 г моркви по-корейськи, дрібно нашатковану кільцями цибулину, 200 г морської капусти й охолоджену локшину. Додає по 1/3 ч. л. солі й чорного меленого перцю.

— Інших спецій не кидаю. Морква вже приправлена.

Заправляє салат олією. Ставить у холодильник на півгодини й подає до столу.

Зараз ви читаєте новину «У салат із морської капусти додають локшину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути