четвер, 23 травня 2024 09:10

Три знаки будуть на піку слави - астрологиня назвала щасливчиків

Три знаки будуть на піку слави - астрологиня назвала щасливчиків
Спілкуйтеся з приємними людьми. Не позбавляйте себе повноцінного сну. Фото: pixabay.com

23 травня матимемо повню. Це період загострення проблем. Пануватимуть тривожні настрої. Шукайте привід для позитивних емоцій.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Не поспішайте довіряти сенсаційним новинам, - говорить астрологиня. - Бажано знизити навантаження. Не варто планувати надто щільного графіку роботи. Великі фінансові операції краще провести наступного тижня. Не час щось змінювати в житті. Цього дня легше зламати, ніж налагодити. Гарний день для пошуку необхідної інформації. Добре вестиметься людям з аналітичним складом розуму. Читайте, аналізуйте, перевіряйте свої припущення. Вечірні години краще присвятити неспішній прогулянці. Найбільш вразливою буде нервова система. Не позбавляйте себе повноцінного сну. Спілкуйтеся з приємними людьми. На піку слави будуть Овни, Тельці та Козороги. Цим знакам вдаватиметься усе".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Завзяття і натхнення вистачить, аби вершити справи за двох. Правильно організуйте свій час і згуртуйте команду, на яку можна покластися. Бажання сподобатися комусь обернеться проти вас. Люди, з якими ви хотіли б зблизитися, витримуватимуть дистанцію.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Не заздріть чужому успіху. Порадійте за тих, хто чогось досягнув і спробуйте розгадати секрет їхніх перемог. Не поспішайте реагувати на виклики, які ставитиме перед вами доля. Зважте, скільки зусиль треба докласти, аби досягти бажаного.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Не буде випадкових зустрічей. Обміняйтеся контактами з новими знайомими. Згодом вам знадобиться їхня порада. Ціни на продукти вкотре підуть вгору. У гонитві за акційними пропозиціями змарнуєте багато часу.

Рак (22 червня - 22 липня)

Будь-яку ситуацію зумієте використати на свою користь. Це підніме ваш рейтинг серед друзів і знайомих. Порушується місячний цикл у жінок. Відкладіть курс лікування гормональними препаратами.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Добре почуватимуться люди виробничих професій і ті, що працюють на землі. Не сприятливий період для творчих натур. Доведеться докорінно змінити плани, відкласти творчі презентації. Вразливими стають очі. Відмовтеся від вишивання.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Хотітиметься всього та одразу. Здаватиметься, що ви варті кращого. Не подобатимуться ні робота, ні місце проживання. Не поспішайте переїзджати у нову оселю чи писати заяву на звільнення. Шукайте посаду, про яку мрієте.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ці три знаки заживуть по-королівськи: у чиє життя прийдуть гроші, успіх та неймовірні можливості

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Керівництво залишиться задоволеним вашою роботою. Намагайтеся виконати якомога більше справ до обіду. Годі лізти у душу до коханих. Майте терпіння. Незабаром вони розкажуть про все самі.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Використайте цей тиждень, аби покращити свій фінансовий стан. Частіше погоджуйтеся з коханими. Це покращить атмосферу вдома. Підвищується плодючість організму. Якщо не планували вагітності, користуйтеся протизаплідними засобами.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Доведеться працювати за двох. Хтось із колег піде у відпустку. Думайте, аналізуйте і виправляйте помилки. Зачекайте з обіцянками, якщо не плануєте продовжувати стосунки з коханими. Не час змінювати лінзи. Нагадає про себе кон'юктивіт та алергія.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Оточення ітиме вам на зустріч і пропонуватиме допомогу. Не псуйте собі настрій колишніми невдачами. Дивіться у майбутнє з оптимізмом. Годі жити спогадами. Не відхиляйтеся від батьківських обов'язків. Ви зараз дуже потрібні своїм дітям.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Прислухайтеся до своїх бажань та інтуїції. Складайте плани на літо. Кінець травня буде щедрим на премії. Не дозволяйте емоціям брати гору над розумом.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Перестаньте годувати коханих обіцянками. Ви не бажаєте змінюватися, навіть заради них. Важко буде кинути пити чи палити. Утримайтеся від парі. Якщо поб'єтеся об заклад, програєте і втратите солідну суму грошей.

Тиждень з 20 по 26 травня буде сповнений натхнення та високих результатів. Не проспіть свій зоряний шлях. Астрологиня розповіла, на кого чекає найкращий тиждень у році.

Зараз ви читаєте новину «Три знаки будуть на піку слави - астрологиня назвала щасливчиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути