четвер, 23 травня 2024 09:22

Як змінилися Потап і Настя Каменських за п'ять років шлюбу (ФОТО)
15

Весілля Потапа і Насті Каменських
Фото: Фото з соцмереж
Весілля Потапа і Насті Каменських
Весілля Потапа і Насті Каменських
Весілля Потапа і Насті Каменських
Весілля Потапа і Насті Каменських

Український продюсер і репер Потап (Олексій Потапенко - Gazeta.ua) і співачка Настя Каменських відзначають п'яту річницю шлюбу. Пара познайомилася 2006‑го. Чутки про їхній роман з'явилися через чотири роки. Тоді Олексій був одружений з Іриною Горовою. У 2014 році чоловік розлучився, але стосунки з Каменських підтвердив лише навесні 2019 року.

Gazeta.ua пропонує пригадати, яким було весілля Потапа й Насті та як вони змінилися за цей час.

Офіційно пара одружилася у Києві. Церемонія відбувалася у одному із заміських ресторанів. На подію подружжя запросило Тіну Кароль, Олю Полякову, Машу Єфросініну, Юрія Горбунова, Катю Осадчу та інших селебріті.

Потап був одягнений в костюм бежевого кольору та білі кросівки. Каменських обрала сукню з пишною спідницею і довгим шлейфом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Написали, що знову товста" - Каменських відповіла на хейт про свою вагу й показала тренування

"Дякую, що оберігав нас від зайвих очей, слів, постів. Хай ненадовго, але ми змогли залишити потаємні емоції і почуття тільки для нас двох. Тепер прийшов час поділитися із шанувальниками частинкою наших почуттів", - написала Каменських у соцмережі у день весілля.

Протягом двох років ходили чутки, що зіркове подружжя нібито розлучилося. Час від часу Потап з дружиною спростовують цю інформацію. В мережі вони викладають спільні фото й зізнаються один одному в коханні.

На початку повномасштабного вторгнення Потап виїхав з України. Декілька разів він повертався до Києва, але не надовго. Артист часто транслює в соцмережах свої подорожі світом. Раніше він зазначив, що прилетів до Болгарії.

Зараз ви читаєте новину «Як змінилися Потап і Настя Каменських за п'ять років шлюбу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути