понеділок, 21 липня 2008 14:51

"Мізки хакера" їдять без хліба

Киянин Дмитро Воронов, 24 роки, більшість вільного часу проводить удома за комп"ютером. Сходити до магазину та поїсти йому ніколи. Тому чоловік вигадав швидку та поживну страву "Мізки хакера".

— Назвав так, бо дійсно схоже на червоні, пухкі мізки з опілками, — усміхається. На Дмитрові темні окуляри, під якими видніються синці від недосипання. — Для страви підійдуть будь-які овочі. А головне в "Мізках хакера" — яйця.

Воронов ріже тонкою соломкою огірки, солодкий зелений, жовтий і червоний перець, свіжі огірки, помідори, цибулю, молоді кабачки, цвітну капусту, кілька гілочок петрушки та кропу. Овочі викладає на розігріту пательню з олією та смажить на великому вогні 5 хв. Далі його зменшує й додає порізаний соломкою білий хліб чи батон. Сковорідку накриває кришкою та тушкує ще 5 хв.

— Щоб не гаяти час, я тушкую овочі й одразу в мисці збиваю яйця, — продовжує Дмитро. — У бовтанку додаю сіль, молотий перець і кілька ложок кетчупу.

Збитими яйцями чоловік заливає готові овочі. Страву ретельно перемішує та накриває кришкою. За 3–4 хв. вимикає вогонь і залишає.

— Півгодини шарюсь по "нету", а "Мізки" доходять, — додає та насуває на очі бейсболку. — Поливаю їх майонезом і їм за компом. На хліб не відволікаюся.

Зараз ви читаєте новину «"Мізки хакера" їдять без хліба». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути