четвер, 14 грудня 2017 12:20

10 тис. киян безкоштовно вивчатимуть англійську мову

10 тис. киян безкоштовно вивчатимуть англійську мову
У Кличка організували нові безкоштовні курси англійської мови. Фото kiev.klichko.org

У Києві стартує новий проект із масового вивчення англійської мови "#Київ заговорить англійською". Впродовж 2018 року 10 тис. киян зможуть безкоштовно вивчати англійську мову за інноваційним методом змішаного навчання (blended learning).

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко під час підписання угоди між КМДА та Асоціацією інноваційної та цифрової освіти щодо старту проекту з вивчення англійської.

Влада Києва популяризує знання міжнародної мови спілкування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Середню школу реформують

За даними мерії, в середньому жителі інших європейських столиць володіють англійською на рівні не нижче 50%, тоді як в Скандинавії цей показник - 70%. Київ поки залучений на 7%.

"Я переконаний, що завдяки реалізації цього проекту вже зовсім скоро ми зможемо з впевненістю сказати, що Київ говорить англійською!" – сказав Віталій Кличко.

У 2015 році КМДА організувала безкоштовні курси англійської мови Capital English. Заняття проходили в кожному районі Києва в приміщеннях райдержадміністрацій 2-3 рази в тиждень.

Зараз ви читаєте новину «10 тис. киян безкоштовно вивчатимуть англійську мову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 3417
Голосування Якою має бути стипендія в університетах?
  • 830 грн, як зараз
  • як прожитковий мінімум 1228 грн
  • студентам не потрібна стипендія
  • лишити тільки для пільговиків
  • платити тільки відмінникам
Переглянути