понеділок, 22 жовтня 2012 11:40

У студентський суп додають плавлені сирки

У студентський суп додають плавлені сирки
Фото: gotuemo.com

"Я недавно стала студенткою і переїхала до київського гуртожитку, - розповідає жителька  містечка Березань на Київщині Юля Лялька. - Готувати нема коли, бо дуже втомлюємося  на заняттях, і з продуктам туго, то старші дівчата навчили  варити студентський сирний суп".

Дівчина кидає у киплячу воду картоплю, нарізану шматочками. Коли та звариться, додає  сіль, перець і натертий на тертці сирок "Дружба" або "Янтар". Їх попередньо витримує у морозилці. На літр води потрібно не менше 2-х сирків. В кінці додає зелень.

"У тарілку з супом для смаку кладемо сухарики із присмаком часнику. Якщо  є трохи  більше часу на готування, то на сковорідці обсмажую дрібно порізані цибулю, моркву. Якщо  є, ріжу кубиками   курячу грудку чи копчену ковбасу. Кидаю в кінці варіння. Копченості додають аромату", - каже студентка.

Удома вона готує сирний суп, урізноманітнивши його.

"Обсмажую 2 цибулини в олії, додаю 500 г фаршу і теж підсмажую. Кидаю це все у каструлю з бульйоном , хай кипне. Потім  кладу туди ж баночку порізаних консервованих шампіньйонів  або будь-яких смажених грибів і 300 г плавленого сиру.  В кінці обов'язково  додаю  петрушку, сіль, перець.  Мама з татом кажуть, що просто смакота. І швидко готується".

 

Зараз ви читаєте новину «У студентський суп додають плавлені сирки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути