Ексклюзиви

Люди → Кухня

Яловичину по-монгольськи смажать зі свіжим імбирем
Кондитери з цілого світу роблять космічні солодощі
Хрусткий пиріг із заварним кремом прикрашають соковитою полуницею
Французький пиріг готують з помідорами та пікантною куркою
Топ-5 рецептів галицьких холодних зуп

Яловичину по-монгольськи смажать зі свіжим імбирем

Для підкорення чоловіка мало просто смачно приготувати вечерю. Там обов'язково має бути м'ясо, соковите і дуже ніжне. Щоб зробити саме таку страву треба знати певні секрети. Тут важливим є час ...

Кондитери з цілого світу роблять космічні солодощі

Космічна їжа у більшості своїй асоціюється з чимось несмачним. Думка про сушені та спресовані у тюбик продукти навряд чи здатні викликати апетит. Але ресурс Bored Panda вирішив довести, що ...

Хрусткий пиріг із заварним кремом прикрашають соковитою полуницею

Ароматна полуниця зробить будь-який десерт цікавішим. Тарт з білим шоколадом виходить зовні хрустким і з соковитою ягідною начинкою. Це французький пиріг з пісочного тіста із заварним кремом. Завдяки ...

Французький пиріг готують з помідорами та пікантною куркою

Кіш – це відкритий французький пиріг. Ця страва зручна тим, що їсти її можна як гарячою, так і холодною. Рецепт кіша був відомий ще в 16 столітті. Тоді він вважався стравою селянської кухні, ...

Топ-5 рецептів галицьких холодних зуп

У Львові стає спекотно. А значить, час готувати холодники. У Галичині споконвіків готували кілька десятків варіацій холодних зуп. Їх описали в своїх книгах Ольга Франко, Зиновія Клиновецька, Дарія ...
Вигляд стрічки:
Погода