пʼятниця, 27 лютого 2015 19:40

Пісну галету з фруктами присипають цукровою пудрою

Для всіх, хто дотримується Великого посту або просто худне до весни, пропонуємо рецепт низькокалорійної пісної галети з фруктами. Пісну галету можна готувати з будь-якою начинкою. Пропонуємо використати персики і чорницю.

 

Інгредієнти:

Для тіста:

борошно - 2 склянки

сіль - 1/2 ч. л.

розпушувач - 1 ч. л.

гаряча вода - 1/2 склянки

рослинна олія без запаху - 1/2 склянки

Для начинки:

персики, свіжі або консервовані - 3-4 шт.

чорниця свіжа або заморожена - 100 г

цукор - за смаком

цукрова пудра для прикраси

Приготування:

Борошно просіяти, додати сіль і розпушувач. У склянку з олією налити гарячу воду, вилити в борошняну суміш. Ретельно перемішати і замісити щільне, не липнуче до рук тісто. Розкачати його в коло товщиною приблизно 0,5 см.

Викласти ягоди і нарізані фрукти на тісто, відступаючи від країв на кілька сантиметрів. Краї тіста підняти вгору і розкласти віялом. Посипати цукром.

Випікати галету до золотистого кольору в розігрітій до 180 градусів духовці близько 30-40 хвилин. Готову галету остудити і посипати просіяного цукровою пудрою.

Зараз ви читаєте новину «Пісну галету з фруктами присипають цукровою пудрою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути