Ситну та неймовірно смачну страву для обіду чи вечері можна приготувати всього за 30 хв.
Шеф-кухар GialloZafferano поділився рецептом приготування цвітної капусти з моцарелою.
Інгредієнти
Цвітна капуста - 1 шт
Яйця - 2 шт
Грецький йогурт - 1 ст. л
Сіль
Перець
Помідор - 2 шт
Моцарела - 1 шт
Орегано
Як приготувати
У мисці збийте яйця з грецьким йогуртом до отримання однорідної суміші, додайте сіль та перець.
Наріжте цвітну капусту товстими скибочками шириною не менше двох сантиметрів.
Переглянути цей допис в Instagram
Занурте скибочки цвітної капусти в кляр, переконавшись, що вони добре покриті ним з усіх боків.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Молода картопля у соусі песто: спробуйте новий смак страви цього сезону
Розігрійте трохи олії на сковороді та обсмажте паніровані скибочки цвітної капусти по 5 хвилин з кожного боку, поки вони не стануть золотисто-коричневими та хрусткими.
Перекласти скибочки цвітної капусти у форму для запікання, зверху на кожну покладіть скибочку помідора та посипте моцарелою.
Посипте орегано та запікайте в попередньо розігрітій до 165°C духовці 10-15 хвилин, поки моцарела не розплавиться та не стане золотистою.
Подавайте в гарячому вигляді.
Останній місяць весни - час яскравих, насичених кольорів та свіжих, соковитих овочів. Тому і готувати хочеться щось гарне, яскраве та дуже смачне.
Фудблогерка Ольга Рябенко, яка є суперфіналісткою Мастер Шеф поділилась рецептом пасти зі шпинатним соусом, яка швидко готується та ідеально підійде як для обіду, так і для вечері.
Коментарі